Hírösszefoglalónkban még: magyar énekesnő ruhájában vette át a Nobel-díjat Karikó Katalin, Megyeri Csilla még sokáig fog a rendőrségre járni.

Schobert Norbi

Több mint 200 milliós – egészen pontosan 213 millió – forintos veszteséggel zárta a tavalyi évet Schobert Norbi cége. A Free Group Kereskedelmi Zrt. (korábban: Norbi Update Lowcarb Zrt.) adataiból kiderül, hogy a cég 2021-es 2,3 milliárd forintos árbevétele 1,6 milliárdra apadt, a tavalyelőtti 135 millió forintos veszteség pedig bő kétszázmilliósra nőtt – számolt be a 24.hu. A fitneszguru szívinfarktusa után kiszállt a Norbi Update vezetéséből. 

Jaksity Kata

A volt műsorvezető ma már kommunikációs igazgatóként tevékenykedik, ám 2019-ben nagy port kavart, amikor 11 év után elbocsátották az ATV-től. Egészen mostanáig hallgatott az okokról, de a Palikék Világa by Manna vendégeként nemrég megtörte a csendet. 

„Bizonyos értelemben szívességet tettek nekem. Jó ideje nem éreztem komfortosan magam abban a műsorban. A kényszer miatt maradtam, nem mondhattam rá, hogy nem, csak azért, mert van egy másik vágyam, miközben három gyereket kell eltartanom” – emlékezett vissza a háromgyermekes édesanya, aki szerint a kora miatt bocsáthatták el.

„Ebbe a korom is belejátszott, hiszen egy olyan országban, olyan társadalomban élünk, ahol az idősebb nő már nem képvisel olyan értéket. A munkámban találkozom olyan emberekkel, nálam egy picivel idősebb nőkkel, akik arra panaszkodnak, hogy már nem nagyon tudnak elhelyezkedni”

Karikó Katalin

Karikó Katalin a magyar énekesnő, Csézy (Csézi Erzsébet) által tervezett ruhában vette át a Nobel-díjat Stockholmban vasárnap – írta meg a Bors. Az előadó mindezt sírva nézte végig – számolt be a közösségi oldalán meghatódva.

Megyeri Csilla

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy verekedésbe keveredett Megyeri Csilla a debreceni Campus Fesztiválon. A tévést egy férfi bántalmazhatta, aki megcibálta, majd a földre kerülve állítólag bele is rúgott Megyeribe. Bors birtokába jutott friss információk szerint a rendőrségi vizsgálat a mai napig tart. Többeket sokadjára rendelnek vissza a rendőrségre: köztük a főszereplőt, Megyeri Csillát is. A lap megkereste az érintettet is, aki a következőket árulta el az ügyről:

„Újra el kellett mondanom, hogy az emlékeim szerint mi történt, amit meg is tettem. Én nem tudok mást mondani, mint azt, hogy engem támadtak és ütöttek meg. Az ügyben egyébként harminc tanút hallgatnak ki, ami számomra azt jelzi, hogy a rendőrök komolyan veszik a dolgot, ami megnyugtató” – mondta Megyeri, aki szerint akár több mint egy évig is elhúzódhat a folyamat.

„Az ügyvédek szerint akár másfél évig is elhúzódhat a dolog, többek között a sok tanú miatt. Így nem is számítok rá, hogy idén elfelejthetem. Talán majd jövő év vége felé. Jó lenne már túl lenni ezen, szeretnék a jövőmre koncentrálni”

(Borítókép: Schobert Norbi segít egy vevőnek az egyik üzletében. Fotó: Kallos Bea/MTI)