Jákob Zoltánnak nemrég érkezett meg a Ferrari legelső városi terepjárója, amelyért több százmilliót fizetett. Az autócsodát nemrég részletesebben bemutatta a kameráknak, mi több, a motort is meghúzatta.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán elsőként tudhatja magáénak a világ leggyorsabb SUV-ját Magyarországon. A Ferrari újdonságát már a Velveten is bemutattuk korábban, ám hazánk 39. leggazdagabb embere ma reggel részletesebben is beszélt a különleges városi terepjáróról a Mokka műsorvezetőinek. Mint azt a riportból megtudhattuk, a 725 lóerős, 320 km/óra végsebességű autócsoda 3 és fél másodperc alatt gyorsul százra, az ára pedig egy belépő áras Ferrari háromszorosa, vagyis 230 millió forint. A milliárdos azt is elárulta, hogy az autógyűjteményét a jövőben tovább bővíti. 2024-ben érkezik egy McLaren, két év múlva pedig egy Lamborghini-vel ajándékozza meg magát Jákob Zoltán

Szandi

Hosszú évek után Fenyő Miklós újra dalszöveget írt Szandinak, a klip pedig a péntek reggeli Mokkában debütált. A kisfilmben az énekesnő mellett szerepel a férje, Csaba is, a dal üzenete mögött ugyanis kettejük szerelmi kapcsolata lapul.

A műsorban Szandi a közte és Fenyő Miklós között lévő különleges kapcsolatról is mesélt, mint mondta, sokszor éjszakába nyúló beszélgetéseket folytatnak. A barátságuk hosszú évekre nyúlnak vissza, ugyanis Szandi az első négy lemezét Fenyővel együtt alkotta meg, majd a zenész tavalyi turnéján jött az ötlet, hogy újra álljanak össze.

Valami megmagyarázhatatlan ez a kapcsolat, apa-lánya viszony.

Marics Peti és Valkusz Milán

Megosztó döntést hozott Valkusz Milán és Marics Peti: az idei évhez képest jóval kevesebb fellépést vállalnak jövőre, ugyanis mentálisan és fizikailag is pihenésre van szükségük a 2023-as év után. Január végéig azonban nincs megállás, ugyanis gőzerővel készülnek a január 20-i Aréna koncertre, ahol 14 ezer ember előtt adják elő a dalaikat.

Brutális lesz

– szögezte le Marics Peti. A Valmar duó naptárja egyébként szinte már most teljesen betelt 2024-re, sokkal több fellépést pedig nem is vállalnak majd, annyit biztosan nem, mint idén. Ezt a két énekes azzal magyarázta, hogy pihenésre van szükségük. Ami Marics Peti esetleges tévés szerepléseit illeti, az előadó nem tart attól, hogy ne tudná összeegyeztetni azokat a zenés munkáival, így továbbra is szívesen vállal médiából érkező felkéréseket.

(Borítókép: Jákob Zoltán.)