Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is megszólalt Majka átigazolásának kapcsán. A szakember elárulta, hogyan sikerült 16 év után visszacsábítaniuk a műsorvezetőt a csatornához.

Mint arról korábban beszámoltunk, Majka 2024 második felétől az RTL-en lesz látható, a műsorvezetőt pedig Pápai Joci is követi a német tulajdonú csatornához. A rapper távozása kapcsán korábban a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor nyilatkozott az Indexnek, nemrégiben pedig Kolosi Péterrel, az RTL programigazgatójával publikált interjút a hírportál, amelynek hasábjain a szakember többek között azt is elárulta, hogy hogyan sikerült 16 év után visszacsábítaniuk Majoros Pétert oda, ahonnan annak idején indult.

„Valóban több alkalommal zajlottak köztünk beszélgetések az elmúlt években – erről ő maga is mesélt nyilvánosan” – kezdte Kolosi Péter.

Ezúttal egy nagyon konkrét felkéréssel kerestük meg, és a feladat elég meggyőző és vonzó volt számára ahhoz, hogy úgy mondjam, hazatérjen az RTL-hez.

Majka az egyik legnépszerűbb és legismertebb hazai híresség, profi tévés – kell-e ennél több indok, hogy miért szerettük volna, hogy visszatérjen az RTL képernyőjére?” – tette fel a költői kérdést a csatorna programigazgatója, aki azt is elárulta, hogy mit terveznek az RTL-nél jövőre. „A következő éves terveink között is vannak különféle célcsoportoknak szóló tartalmak, mert valóban tömegeket kell elérni. De épp az ősz egyik nagy tanulsága, hogy ez olyan típusú műsorokkal is teljesülhet, mint a Nyerő páros vagy Az Árulók, amelyek a magas státuszú közönségnek szólnak. Pont az a jó hír szerintem, hogy kiderült, nemcsak úgy lehet tömeget elérni, hogy kizárólag az alacsony státuszú nézőknek adunk műsort” – mutatott rá a szakember.

(Borítókép: Majka. Fotó: Németh Kata/Index)