Ahogy Majka, az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője és rappere visszatér az RTL képernyőjére 16 év után, mindenki arra kíváncsi, milyen bődületes összeggel csábították vissza az „anyacsatornához”.

A showbiznisz legnagyobb dobása a szezonban: Majka visszatér az RTL-hez, és nem is akárhogy! A hírek szerint a népszerű rapper és műsorvezető mellett Pápai Joci is csatlakozik hozzá, így együtt hagyják el a TV2-t. Majka, aki korábban bizonytalannak tűnt az RTL-lel kapcsolatban, most úgy tűnik, megtalálta a helyét az X-Faktor mentorai között.  

De mi állhat a döntés hátterében? Mint ismert, Majka nem titkolta, hogy már a TV2-s szerződése lejárta után is tárgyalt Kolosi Péterrel, az RTL programigazgatójával.   

Most már szabad vagyok” 

– mondta akkor, amikor az X-Faktor-mentorságot és a Nyerő Páros műsorvezetését is felvetette, bár akkor még nem jött össze az egyezség.  

Az RTL egyik munkatársa szerint azonban most minden a helyére került, és Majka valamint Pápai Joci lesznek az X-Faktor új mentorai. Pletykák szerint a székelyföldi énekes, Curtis is csatlakozhat hozzájuk, így a mentorcsapat igazi frissítést kap.

A pénzügyek kapcsán is sok a találgatás. Dundika, Majka felesége ugyan azt mondta, hogy nem a pénz húzta vissza férjét, de a becslések szerint a csillagászati összegekről van szó. A Pénzcentrum szerint Majka és társai akár a 20-25 millió forintos határt is átléphetik az évadért. Különösen, ha Majka további műsorokat is vezetne, mint a Nyerő Páros, ahol a gázsi még magasabbra szökhet.

Bár az RTL hivatalosan nem erősítette meg a számokat, de egy biztos, hogy a rajongók már alig várják, hogy újra láthassák kedvencüket az RTL képernyőjén!

(Borítókép: Majka. Fotó: Németh Kata/Index)