Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Papadimitriu Athina

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Trokán Nóra édesanyja házában tűz ütött ki. A színésznő mostanáig azt hitte, hogy a kazánban begyújtott tűz okozta a lángokat, ám azóta kiderült, hogy egy elektromos hiba vagy zárlat miatt történt meg a baj – írta meg az nlc.

Galambos Lajos

Nemrég a Velvet is megírta, hogy Lagzi Lajcsi a börtönből is árulja luxusingatlanját. A trombitás akár már fél év múlva távozhat a börtönből és letudhatja a hivatalosan 3 és fél éves büntetését. A művész állapota az ügyvédje tájékoztatásai alapján aggasztó. A Blikk ráadásul úgy értesült, nagyon sokat fogyott bent Galambos, nagyjából 15 kilót, mivel szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot vesz magához. A korábbi önmagához mérten vélhetően alig lehet majd ráismerni, ha kijön a börtönből. 

Pogány Judit

Pogány Judit 35 évig volt Koltai Róbert felesége, ám kapcsolatuk végül zátonyra futott. A válás óta már közel 20 év telt el, de a színésznő a mai napig fájlalja, hogy nem együtt öregedett meg egykori férjével – számolt be a Blikk Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsora alapján.

„Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem” – vallotta be az interjúban Pogány Judit.

(Borítókép: Pogány Judit. Fotó: Nagy Tamás/Index)