Molnár Anikó rengeteg pénzt keresett tavaly az OnlyFans-re feltöltött tartalmaival. Bár rengeteg levelet kap férfiaktól, jelenleg nincs párkapcsolata, ám leszögezte, ha lenne, akkor sem hagyna fel a felnőtt tartalmak készítésével.

Molnár Anikó

Molnár Anikó a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsor vendége volt, ahol elárulta, hogy öt éve él egyedülálló nőként. Bár nagyon vágyik párkapcsolatra, leszögezte: egy férfiért sem hagyná fel a felnőtt tartalmak gyártásával, amivel a tavalyi évben 70 millió forintot kereshetett.

Hiszek abban, hogy a szenvedély meg tud maradni. Van az az igazi, aki sokáig megmarad, de az csak ideig-óráig működne, ha valaki megváltoztathatna

– fogalmazott Molnár. Az egykori Nagy Ő idén az egészségére is több időt szeretne fordítani, ugyanis nemrég beteg volt, három gerincsérve van és szervezete magas káliumtartalma miatt a szívleállás veszélye is fennállt nála. Mindennek következtében teljes életmódváltásba kell kezdenie, ami egyelőre elég megterhelő a tartalomgyártó számára, ugyanis 12 évet kihagyott a sportból.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi elhatározta, hogy az idei évben több figyelmet fordít önmagára. Az énekesnő tavaly novemberben szakított a párjával, az ismerkedést illetően pedig teljesen átalakult a gondolkodása. Mint azt a Mokkában kifejtette, már nem akar minden áron megfelelni a férfiaknak

Negyvenegy évesen tudom magamat tisztelni és értékelni

– jelentette ki. Kollányi a testére és a belső egyensúlyára is sokkal több időt szán, ezért rengeteg időt tölt egyedül, ami kifejezetten a kedvére van. Ettől függetlenül nyitott egy új szerelemre, a határokat ugyanakkor sokkal erősebben megszabja.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina reagált azokra a vádakra, amelyek szerint G.w.M. megverte őt, majd pszichiátriára került. „Felháborító, hogy a férjemről ilyen mocskolódó hazugságok terjednek" – mondta az egykori szépségkirálynő, aki kemény időszakon van túl, ugyanis férje sokáig betegeskedett, és rengeteg rosszízű pletyka is terjedt róluk.

Ki az az idióta, akinek nincsen jobb dolga, minthogy rólunk ilyen abszurd dolgokat találjon ki?

– tette fel a költői kérdést Kulcsár Edina, aki nemrég egy férjével közös vidám fotóval tudatta a követőivel, hogy a napjaik békében és boldogságban telnek egymás mellett.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL/Fókusz)