Tina és Emilio úgy döntöttek, hogy gyomorátalakító műtétnek vetik magukat alá. A beavatkozás előtti napokat pedig koplalással töltik.

Emilio és felesége Tina Törökországba utaztak, hogy gyomorátalakító műtéten essenek át, hogy annak segítségével tudjanak meg elindulni a fogyás útján. A zenész és felesége koplalással tölti a műtét előtti napokat.

„A műtét előtt már csak falatokat érdemes enni, hiszen utána még ennyit sem szabad. Én ezt igyekeztem is tartani, de Emilióval nem könnyű” – mondta a Drága családomban Tina, aki a Blikk beszámolója szerint hozzátette, hogy férje imád nassolni.

Nehéz megállni, hogy a finom falatokra nemet mondjak.

A műtét után öt hétig nem lesznek ilyenek. Nekem erre lelkileg fel kell készülnöm, de előtte most még jöhet minden” – magyarázta a 47 éves énekes, akinek felesége úgy döntött keményebb eszközökhöz kell nyúlnia, amihez szüksége volt lányuk segítségére is.

Le kellett lakatolnom a hűtőt, aminek a kulcsát Vivi kezébe adtam.

Emil ugyanis hol egy újabb szelet téliszalámit, hol egy joghurtot kért, és úgy voltam vele, ez így nem mehet tovább. Fel kell készülnünk arra, hogy a beavatkozás után nagyon keveset ehetünk. Ha Emilnek ez csak így megy, hát legyen” – magyarázta Tina.

(Blikk)

(Borítókép: Emilio. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)