Hírösszefoglalónkban még: Opitz Barbara reagált Tóth Gabi megszólalására, Rippel Feri több mint 100 évig élne.

Rippel Ferenc

Az artistaművész kiemelten sok időt és energiát tölt azzal, hogy minél jobb formában legyen kívül és belül is. Rippel teljesen kiiktatta az étrendjéből a koffeint, valamint a nikotint és az alkoholt is. Mindezt azért tette mivel komoly célja, hogy több mint 100 éves koráig éljen. 

„Sok évvel ezelőtt kitűztem célul azt, hogy száz évig szeretnék élni. A napjaimat ennek rendelem alá, mindig szem előtt tartva ezt a célt. Nagyon fontos  a fájdalommentesség, és az, hogy az egészségnek minden aspektusát meg tudjam közelíteni. Egy férfi számára is fontos az, hogy milyen a bőre, a teste, az ízületei, az izmai. Az orvostudomány folyamatos fejlődésének köszönhetően még az is elképzelhető, hogy százötven évig elélhetünk, tehát ezt a százéves limitet minden bizonnyal ki fogom még tolni!” – nyilatkozta a Borsnak

Opitz Barbara

Opitz Barbi még a 2016-os X-Faktorban tűnt fel, ahol Tóth Gabi segítségével győzedelmeskedett a tehetségkutató végén. Egykori mentora nemrég azt nyilatkozta, hogy korábbanfogadott lányaként tekintett a fiatal énekesnőre, akivel mára eltávolodtak egymástól. Tóth Gabi egyben újfajta zenei irányzatot is javasolt egykori mentoráltjának. A nyilatkozat Opitz Barbihoz is eljutott, aki a következőket mondta:

„A próbák mellett rengeteg közös programot csináltunk Gabival. Elmentünk vásárolni, és vett nekem ruhákat, főztünk vagy csak nagyokat beszélgettünk. Abszolút a bizalmasom volt, és én is családtagként tekintettem rá abban az időben. Sajnos ezek az alkalmak a műsor után egyre ritkultak, majd teljesen megszűntek. Ennek nincs ennek különösebb oka, ez az évek során alakult így, fokozatosan távolodtunk el. Mindenki folytatta tovább a saját életét, és építette a karrierjét. Viszont a mai napig nagyon hálás vagyok neki minden segítségéért” – nyilatkozta Opitz a Blikknek, aki a zenei stílusára is kitért. 

„Azt gondolom, a mostani dalaimban is rengeteg mély érzés van. Szerintem arra gondolhatott Gabi, hogy jelenleg nem maximálisan mutatom meg a tehetségem. Engem úgy ismerhettek meg az emberek az X-Faktorban, mint egy lírai, nagyívű dalokat előadó énekesnőt, aki leénekli a csillagos eget. Én is érzem magamban, hogy többre is képes vagyok, de amikor stílust választottam, akkor olyat kerestem, amely nekem és az embereknek is tetszik. Így jött ez a latin hangzás”

Alföldi Róbert 

A Nemzeti Színház korábbi igazgatója mélységesen elítéli Vidnyánszky Attila magatartását a teátrumban történt novemberi baleset kapcsán, amelyben Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia súlyosan megsérültek, amikor métereket zuhantak a díszletben. Alföldi a gyömrői Hankó István Művelődési Központban tartott péntek esti előadásán fakadt ki az esettel kapcsolatban, amelyet a Blikk szemlézett. 

„Én ennyire naiv vagyok. Azt hittem, komolyan gondolja, hogy lemond. Nem hittem, hogy ez előre át lett gondolva, ki lett találva: lemond, és akkor jön mindenki, hogy jaj, maradj, utána ő közli, hogy nem tudnak nélkülem működni, feláldozom magam, visszajövök. Ez férfias? Ez tökös? Ez egyenes? Ez magyar? Ez gerinces?” – kezdte Alföldi, aki felháborítónak tarja, hogy a történtek után a két színész eddig egy fillért sem kapott.

Ezek után van képe az igazgatónak azt nyilatkozni, hogy a színészeknek meg kell tanulnia a díszletet használni.

És kiderül pár napja, hogy azzal a színésszel, akinél nagyon nagy kérdés, hogy miként tudja majd bármikor is mozgatni a kezét, még nem beszéltek és nem kaptak még egy fillért sem. Azt pedig nem tudom, hogy a kislány (Szász Júlia – a szerk.) lesz-e valaha olyan lelkiállapotban, hogy bármikor is vissza tudjon térni a színpadra. Giottó (Horváth Ottó – a szerk.) szerintem vissza tud majd menni, ám az más kérdés, hogy a kezével mi lesz” – adott hangot felháborodásának a színész-rendező. 

El lesz felejtve, és ki tudja, ezek a szerencsétlen kollégák mennyi pénzt kapnak majd.

– zárta mondandóját Alföldi. 

(Borítókép: Alföldi Róbert. Fotó: Szabó Réka/Index)