Az énekesnő nem akar csatlakozni azokhoz, akik szerinte évek óta a lejáratásán dolgoznak.

Pottyondy Edina többedmagával tüntetést szervezett a Hősök terére, péntekre 18 órára. A szervezők úgy érezték az elmúlt napok történései miatt ki kell lépniük az online térből, hogy kiállhassanak a gyermekbántalmazások áldozatai mellett. A főszervezők között találkozhatunk olyan nevekkel, mint Osváth Zsolt, Gulyás Márton vagy Azahriah, de számos más híresség is csatlakozott az akcióhoz, ráadásul a nyíltan kormányközeli médiumként szamon tartott TV2 berkein belülről is többen kiálltak a kezdeményezés mellett.

Tóth Gabi azonban nem reagált a rendezvényre, de csütörtökön kirakott egy képet Instagram-oldalára kedvesével, Papp Máté Bencével. A 24.hu szúrta ki, hogy az énekesnő egyik követője a kép alatti kommentekben meghívta Tóth Gabit az Odakint most szörnyek járnak elnevezésű megmozdulásra.

Az énekesnő reagált is a meghívásra és elmondta, hogy ha majd lesz egy politikailag mindkét oldaltól független tüntetés, ami tényleg a gyerekek védelméről szól, azon megjelenik, ám a pénteki tüntetés szerinte átpolitizálódott.

...egy olyan tüntetésre, amit azok szerveztek , akik évek óta a lejáratásomon dolgoznak, akiket bal oldali politikusok támogatnak és felhasználják a gyermekvédelemi , pedofil témát a saját politikai céljaikra.. nos köszönöm a meghívást, de egy ilyen eseményen nem veszek részt!

– fogalmazott Tóth Gabi az azóta letörölt kommentben, aki valószínűleg a tüntetés két társszervezőjére Nagy Ádámra és Szabó Mártonra gondolt, akik több videóban is durván kritizálták az énekesnőt és karrierjét.

@fokuszcsoport

Tóth Gabi megsértődött, de vannak díjai

♬ eredeti hang – fókuszcsoport - fókuszcsoport

Nem az énekesnő az első, aki elhatárolódott az eseménytől, ugyanis korábban Curtis is így tett, miután felkerült a neve a megmozdulást támogató hírességek listájára. Osváth Zsolt szerint azonban a rapper hazudik és korábban jelezte, hogy támogatja a tüntetést.

Gondolom, szóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila

– írta a helyzetről Osváth Zsolt.

(24.hu)

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)