Opitz Barbara a Tények Plusz adásában beszélt a jövőbeli terveiről.

Opitz Barbara

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Opitz Barbarára újra rátalált a szerelem, ám párja kilétét egyelőre titokban tartja. Legutóbb a Tények Plusz kamerái előtt adott interjút, amelyben érintőlegesen az új párkapcsolatáról is beszélt, valamint a karrierje kapcsán elmondta, hogy teljesen más irányt vett és temérdek újdonsággal készül a rajongóinak.

Sokszínűnek tartom magam, ezt szeretném jobban megmutatni a közönségemnek

– mondta Opitz, aki úgy érzi, elég erős ahhoz, hogy maga mögött hagyja a múltat. Ehhez pedig a sok rosszindulatú híreszteléssel ellentétben egyáltalán nincs szüksége tudatmódosító szerekre, csak a józan eszére.

Bruce Willis

Bruce Willis demenciája egyre súlyosabb, ami különösen megviseli 23 évvel fiatalabb feleségét, Emma Heminget, akivel a színész több mint egy évtizede él boldog házasságban.

Willis beszédkészségének romlása komoly feszültséget okoz a családban, a szakértők szerint a betegség előrehaladott állapotban akár agresszióhoz és teljes személyiségzavarhoz is vezethet. Ez pedig alapjaiban változtathatja meg a beteg és a gondozója közötti kapcsolatot. A TV2-nek nyilatkozó szakember szerint a gondozás során felmerülő indulatok és a halálfélelem terhe alatt a gondozó családtag tehetetlennek érezheti magát.

A folyamatos stresszt és nyomást különösen nehezen viseli Emma Heming, aki nap mint nap, a nap 24 órájában gondoskodik a férjéről és lassan az összeomlás szélén áll.

Mischinger Péter 

Mischinger Péter, az Exatlon korábbi versenyzője a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában mesélt arról, hogy apuka lett. Elmondta, hogy felesége 19 órán át vajúdott, ami neki is nagyon nehéz volt, mert semmit sem tudott tenni, amíg a nejének fájdalmai voltak. Elárulta, azért is volt ennyire nehéz a szülés, mert a kisbabájuk feje nagyobb volt az átlagnál, ám végül sikeresen a világra jött a tervezettnél három héttel korábban, de egészségesen, közel 4 kilósan. Anya és fia jelenleg még kórházban van, de hamarosan hazaengedik őket. 

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Szollár Zsófi/Index)