A sztár jelenleg Thaiföldön piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait egy olyan szállodában, ahol a legolcsóbb lakosztály 72 ezer forint éjszakánként.

Berki Mazsi és új párja útra keltek és Bangkokot vették célba. Az édesanya megosztott egy rövid történetet közösségi oldalán a megérkezésükről, azonban azt nem árulta el, hogy hol szállnak meg, azonban a Bors a megosztott képek alapján felkutatta, hogy melyik hotelben romantikázhat a pár.

A Sztárbox női nyertesének egy Instagram-történetéből lett egyértelmű, hogy az Oriental Residence Bangkok nevű szállást választották, ami egy gyönyörű hely, tele különleges kényelmi szolgáltatásokkal: padlótól a mennyezetig érő üvegfalakkal rendelkező társalgóval, fedett medencével, BTS–Chidlom magasvasút-megállóhoz közlekedő, ingyenes transzferbuszokkal várja vendégeit, nem beszélve a lélegzetelállító látványról, amire a szálloda néz.

A szobák természetesen káddal és külön zuhanyzóval ellátott, márvány fürdőszobával érkeznek, sőt az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek fitneszközponttal és egynapos kirándulásokkal is készültek a hotel megálmodói.

Természetesen a luxusnak meg is kérik az árát. Egy éjszakára, két főnek egy junior lakosztály 72 ezer forintba kerül, míg egy eggyel nagyobb, két hálószobás lakosztályért már nagyjából 160 ezer forintot kell kiadnunk átváltva.

Bár a szállás drága, a legtöbb helyen Thaiföldön az árak jóval alacsonyabbak a magyar áraknál. Berki Mazsi a tegnapi posztjában például elárulta, hogy frissen facsart narancsléért csak 400 forintot fizettek.

(Bors)

(Borítókép: Berki Mazsi. Fotó: Szollár Zsófi/Index)