Hétfői hírösszefoglalónkban még: Elkelt Vajna Tímea II- kerületi luxusvillája, Csősz Boglárka szenvedélyéről vallott.

Tóth Gabi

Válása ellenére hisz a házasság intézményében Tóth Gabi és reméli, hogy egyszer része lehet egy vallási esküvőnek is, ugyanis Krausz Gáborral a vallási különbözőségek miatt polgári szertartás keretein belül keltek egybe, a templomi esküvő eddig kimaradt az életéből.

„A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít.

Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog

– fogalmazott az énekesnő Ágai Kis András Mutasd magad című műsorában.

Tóth Gabi őszintén válaszolt arra a kérdésre is, hogy tervezi-e már az esküvőjét új párjával, Papp Máté Bencével.

Nem tervezek én most semmit már.

Nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek, hanem hiszek abban, hogy velem ez megtörténik és megadatik majd nekem” – magyarázta Tóth Gabi.

Ágai Kis András kérdésére, miszerint már az elején érezte-e, hogy nem fog működni a házassága Krausz Gáborral, igennel válaszolt.

Abszolút. Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink.

De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám” – vallotta be Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy kívánja egykori férjének, hogy legyen boldog Mikes Anna mellett.

Palácsik Tímea

Tavaly októberben valóságos népharag zúdult Palácsik Tímeára, miután Instagram-történetéből kiderült, hogy árulni kezdte II. kerületi luxusvilláját. Az emberek nem a fényűzés miatt borultak ki, hanem azért, mert azt gondolták, hogy az üzletasszony az Andy Vajnával közös otthonát dobta piacra.

Nem itt laktam Andyvel.

Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani. Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új” – tisztázta a helyzetet az 1,3 milliárd forintért meghirdetett ház kapcsán Palácsik Tímea.

Sokan szkeptikusok voltak azzal kapcsolatban, hogy vajon elkelhet-e ekkora összegért egy villa, még akkor is, ha egy 403 négyzetméteres ingatlanról van szó. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy máris van új tulajdonosa a háznak, ugyanis a Bors kiszúrta, hogy az ingatlanhirdetés ugyanis szőrén-szálán eltűnt a portálról. Természetesen ez nem csak azt jelenti, hogy meg van a ház vevője, hanem azt is, hogy Palácsik Tímea meggondolta magát és megtartja az ingatlant, erre azonban kicsi az esély.

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka sokaknak a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból lehet ismert, ahol még korábbi, török származású férjével szerepelt. Azóta az üzletasszony életében sok minden megváltozott, véget ért házassága és már új párja is lett. Viszont az nem változott, hogy még mindig nagyon magas életszínvonalon van és a Bors megkeresésére válaszolt néhány kérdésre az anyagiakkal kapcsolatban.

Cipőmániám van. Táskára is költök sokat, de annál sokkal többet cipőre. Több, mint száz pár cipőm van

– mondta az üzletasszony, aki bevallotta, hogy annak olyan darabok a gardróbjában, amiket csak egyszer viselt.

A sztár belátta, hogy egy-két nagyon felesleges vásárlása is volt a múltban, amikor többet fizetett a kelleténél.

Egy táskáról beszélünk, amit kb. egyszer hordtam és elismerem, túl sokat fizettem érte

– mondta nevetve az üzletasszony, aki bevallotta, sosem tart magánál készpénzt és nagyon ritkán szokott pénzt kölcsönadni bárkinek is, azonban, ha ad, akkor azt soha nem kéri vissza.

@borsonline Csősz Bogi bevallotta: sosem kéri vissza a kölcsön adott pénzt #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #bors #csőszbogi #luxusfeleség#model #celeb #penz #gazdag #celeb ♬ eredeti hang – Bors - Bors

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)