Bodrogi Gyula 40 éve él boldog párkapcsolatban a kedvesével, Vass Angélával. A pár sosem házasodott össze, Angéla mégis rengeteg mindenről lemondott, csak hogy együtt lehessen a színésszel.

Bodrogi Gyula

Exkluzív interjút adott a TV2 Tények Plusznak Bodrogi Gyula, aki közösen állt kamerák elé a szerelmével, Vass Angélával. A pár idestova negyven éve él együtt, ám ez idő alatt fel sem merült közöttük a lánykérés és a házasság lehetősége. Mégis, Angéla nem érzi úgy, hogy bármiben is hiányt szenvedne, hiszen még kislányként beleszeretett az akkor 40 éves Bodrogiba. A színész már két házasságon is túl volt, amikor megismerkedett az egykori modellel, aki a kapcsolatukért később a karrierjét is feladta.

Nekem nem is kellett más férfi. Most is mindent ugyanúgy csinálnék, mindenemet eladnám, ha arról lenne szó

– szögezte le Vass Angéla. A korábbi üzletasszony a mai napig képes lenne mindent feláldozni a nemsokára 90 esztendős szerelméért, aki hasonlóképp vélekedik Vassról. „Mindent a nőknek köszönhetek. Attól kezdve, hogy édesanyám megszült és csak ők. Az ő kezükben vagyunk” – fogalmazott a Kossuth-díjas színész. A pár a megismerkedésükről is mesélt, kiderült, hogy a Fészek művészklubban reggelig beszélgettek, majd az egykori Olimpia szállodában folytatódott a randevújuk. Azóta is békében és boldogságban élnek, Vass Angélát pedig csak az érdekli, hogy a szerelme mindig „toppon legyen”, hiszen bármi történik, Bodroginak színpadra kell állnia. A színész nem is tagadja: a hosszú élet titka esetében a párja, Angéla.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncpartnerével, Bődi Dénessel adott interjút a TV2 Mokka című műsorában. A beszélgetés során szóba került kettejük kapcsolata is, aminek kapcsán leszögezték: nincs több köztük barátságnál. A rajongók persze már tisztában voltak ezzel, hiszen Kiszel Tünde lánya köztudottan párkapcsolatban él már tavaly óta, ám a párját máig nem tervezi megmutatni a nyilvánosságnak, hogy megóvja őt a kíváncsi szemektől.

Ennek ellenére Szabó Zsófi és Pachmann Péter szóba hozta a táncműsorban látott csókot, emiatt ugyanis máig sokan reménykednek abban, hogy az énekesnő és a táncos között több lehet barátságnál. A páros ugyanakkor leszögezte, hogy a csók nem volt több színpadi jelenetnél.

Fodor Zsóka és Várkonyi András

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, békíthetetlenül összerúgta a port egymással Fodor Zsóka és Várkonyi András. Utóbbi azt állította, hogy a színésznő két előadáson sem jelent meg, majd letagadta, hogy jelenése lett volna, amit Fodor Zsóka felháborítónak tart és tagadja a vádakat. Azt ugyan elismerte, hogy egy alkalommal valóban nem ment el egy előadásra, de ez csak azért történt, mert állítása szerint senki sem szólt neki róla. A két színész között azóta is megy az adok-kapok, ám kizárólag a médiában, Várkonyi állítása szerint ugyanis nem beszélnek egymással, ez pedig feltehetően már nem is fog változni.

„Nézze, a barátaim nem szoktak becsapni és pláne fenyegetőzni, úgyhogy ilyen módon nyilván kiiratkozott a barátok listájáról” – nyilatkozta a Tények Plusznak Várkonyi András, aki szerint nem mérgesedett el közöttük a viszony, egyszerűen csak megszakították egymással a kapcsolatot. Kettejük barátsága Fodor Zsóka szerint sem hozható helyre, ám a mai napig értetlenül áll a történtek előtt.

„Én nagyon szerettem az Andrist. És nem értek egyet. Hogy lehet az, hogy kétszer nem mentem el? Egyről tudok, amikor engem nem értesítettek és döbbenten hallottam, hogy küldenek kocsit. Kérdeztem miért, mondták, hogy ide, meg ide. Mondtam elnézést, de én erről nem tudtam. Nekem ez nincs beírva egyetlen naptáramba se.” Ennek ellenére Várkonyi állítja, hogy kolléganője megbízhatatlansága miatt romlott meg a kapcsolatuk. „A 70-es évek óta jóban voltunk. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, de hát biztos, hogy ha én hibázok, akkor nem a másikat kezdem el hibáztatni. Ez egy elég csúnya védekezési forma, de hát nem vagyunk egyformák.” 

(Borítókép: Bodrogi Gyula. Fotó: Kaszás Tamás/Index)