Tizenkét éve annak, hogy Harry herceg Las Vegasban készült meztelen képei először nyilvánosságra kerültek a The Sun című brit napilap címlapján. A fotók akkor részben cenzúrázva jelentek meg, ám a buli egyik akkori résztvevője most előkerült azt állítva, hogy kitakarás nélkül közzéteszi a képeket.

Harry herceg sosem titkolta, hogy nem makulátlan a múltja. 2012-ben hatalmas botrányt keltett, amikor a The Sun című brit napilap címlapján egy meztelen fotója jelent meg, amely egy átbulizott Las Vegas-i éjszakán készült róla. A herceg a tavaly januárban megjelent Spare (Tartalék) című könyvében is említés tesz a vad éjszakáról, ám egy azon szintén részt vevő hölgy szerint nem maradéktalanul osztotta meg az információkat a nagyérdeművel. Carrie Royale egykori sztriptíztáncosnő felbőszült a könyvben írtakon, így azzal fenyegetőzik, hogy cenzúrázatlanul közzéteszi a birtokában lévő meztelen fotókat Harry hercegről.

„Tiszteletből sosem közöltem ezeket a fotókat, de most már nem érdekel. Harry egy rohadt idióta. Kicsit mérges vagyok, amiért eltitkolt pár dolgot a könyvben. Sok mindent kihagyott arról az éjszakáról. Meglepett, hogy mindenki nevére emlékezett, pedig elég illuminált állapotban volt, szóval tudott volna arról a pár dologról is írni, ami köztünk történt, de azokat teljes mértékben kihagyta. Harry egy őrült volt, aki imádott szórakozni és spontánul viselkedni. Hová veszett mindez belőle? Szerintem Meghan kiszívta belőle minden életörömét és unalmassá vált, biztosan a neje viseli otthon a nadrágot” – nyilatkozta Royale, aki az OnlyFans-oldalán tervezi megosztani a képeket. Bár a platform letiltotta a nő profilját, ez még nem jelenti azt, hogy a felvételek biztonságban vannak. 

„Harry évek óta aggódik amiatt, hogy visszatér a múltja. Most meg is történt. A 2012-es Las Vegas-i útja során ugyanis olyan képek készülhettek róla, amelyek meztelenül, kínos helyzetben ábrázolhatják. Most két dolgot tehetnek, jogi lépéseket fontolgatnak, vagy fizetnek, hogy megállítsák ezt a folyamatot” – magyarázta a Mirrornak Tom Quinn királyi szakértő

(Borítókép: Harry herceg. Fotó: Getty Images)