Több pletyka is felmerült, hogy Vilmos hercegnek viszonya lehetett a közelmúltban, ám a hölgy, akivel hírbe hozták, az ügyvédjein keresztül cáfolta a híreszteléseket.

Nemrég szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint Vilmos herceg megcsalta a feleségét, méghozzá nem is akárkivel, Lady Rose Hanburyval, Cholmondeley hetedik márkijának feleségével. Mindenki azt találgatta, vajon mi igaz a sztoriból, főleg miután Katalin hercegné egyik legújabb fotóján már nem viselte a jegygyűrűjét.

Pletykálkodók szerint a hercegné idegösszeroppanást kapott, amikor kiderült férje kalandja. Azt is suttogják, hogy Lady Rose éppen válófélben van a férjével.

A sok találgatás és a média nyomása végül arra kényszerítette Lady Rose Hanbury-t, hogy megtörje a csendet. Ügyvédjein keresztül tett nyilatkozatában egyértelműen cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint bárminemű szerelmi viszonyba keveredett volna Vilmos herceggel. 

A pletykák, amit rólunk mondanak teljesen hamisak!

– állítja Lady Rose, akinek cáfolata talán segít helyreállítani a nyugalmat a királyi család, főként Katalin hercegné körül.

(Town and Country)

(Borítókép: Vilmos herceg és felesége. Fotó: Getty Images)