Szerdai hírösszefoglalónkban még: Szabó Zsófi még 15 év szereplés után is rettenetesen izgult a Mokkában, Nagy Feró nem hitte volna, hogy még ennyi idő után is együtt lesz a feleségével.

Péter Szabó Szilvia

Kellemetlen szituációba keveredett A NOX frontembere, aki már egy éve nem fizet Vona Károlynak, a zenésztársadalom legendás fénytechnikusának, annak ellenére sem, hogy tavaly februárjában már a bíróság is kötelezte erre.

A Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét részben megváltoztatja és kötelezi az alperest, hogy 15 napon belül fizessen meg a felperesnek 25.233.000 (huszonötmillió-kétszázharmincháromezer) forintot

– olvasható a Blikk birtokába jutott dokumentumon, ami szerint ráadásul az „ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye”, ennek ellenére hiába fut a pénze után Vona Károly.

„Olyan világsztárokkal dolgozhattam, mint Tina Turner, Rod Stewart, Santana, az Aerosmith. Barry White-tal két turnét nyomtam le. S persze, itthon is melóztam, a legnagyobb bandákkal. Zámbó Jimmy a barátom volt, tíz évig csináltuk együtt a Dáridót. Lettem valaki a szakmában, s ez nem valamiféle önfényezés. Szerettek velem együtt dolgozni, Péter Szabó Szilvia is így lehetett ezzel. 2007-ben ismerkedtünk meg, és a következő évi turnéját már velem együtt csinálta. Minden jól ment, aztán mégsem fizették ki a munkámat” – mondta el Vona, aki elárulta, hogy az énekesnő még az ítélethirdetésre sem ment el.

„Péter Szabó Szilviával volt egy szponzori elszámolási vitánk, amelybe aztán egy ingatlan adás-vétel is belekerült. Ami a lényeg: a bíróság másodfokon megítélte nekem a több mint 25 millió forintot. Egyébként az énekesnő az ítélethirdetésre sem jött el, és velem egyáltalán nem kommunikál. Hiába hívom, nem reagál. Nagyjából két éve beszéltünk, s ha azt gondolja, hogy feladtam, akkor téved. Látom olykor ilyen-olyan televíziós műsorokban, tudom, hogy rendszeresen fellép, luxusnyaralásokon vesz részt, amivel nincs is semmi baj, csak a koszt törölje le maga körül. Mert a csillogó élet mögött nem mutat jól egy súlyos tartozás” – összegezte Vona Károly.

A Blikk természetesen megkereste Péter Szabó Szilviát is.

Úgy gondolom, felnőtt férfiak nem így intézik a problémáikat, és végtelenül gyáva dolognak tartom.

Ha igaza lenne, nem fordult volna a sajtóhoz, és nem gondolom, hogy bármi ilyen jellegű dolgot ez lenne a megfelelő platform tisztázni. A jogi eljárás a törvényes rend szerint folyamatban van, ezért erről többet nem szeretnék mondani” – jelentette ki az énekesnő.

Nagy Feró

Nagy Feró és felesége, Ágnes már több mint negyven éve élnek boldog házasságban, azonban a kapcsolatuk elején a zenész nem gondolta, hogy ilyen tartós lesz a kapcsolatuk, sőt a jelentős korkülönbség miatt eleinte igyekezett nem közeledni a hölgy felé.

A barátnője volt belém szerelmes. Egyszer átjöttek hozzám ketten, én pedig megláttam őt. Egyből éreztem, hogy ez a csaj kell nekem, de tudtam, hogy húsz év a korkülönbség köztünk, ezért nem is tettem olyan lépést, amitől úgy érezte volna, hogy szeretnék ráhajtani. Többször volt a társaságunkban rajongóként, pedig már rég nem azon a szinten volt - árulta el a Hot! magazinnak az énekes, aki rögtön feleségül vette a szerelmét, miután kiderült, hogy közös gyermekük lesz.

Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük.

Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk. Emiatt csak a két tanúnk volt jelen: a technikus és a gitáros. Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek” – ám Nagy Feró a házasság ellenére sem gondolta azt, hogy sokáig kitart mellette Ági.

„Először nem volt felhőtlen az örömöm, hiszen akkor már nem hittem a sírig tartó szerelemben meg az olyan házasságban, ami legalább húsz évig tart, hiszen egyszer már elváltam, de Ági mindent megváltoztatott.

Azt hittem, pár évig elvan a zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, és lepattint.

Azóta pedig eltelt negyven év, és őszintén, hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom!” – magyarázta a zenész, aki szerint a jó feleségnek akkor is szeretni kell a férjét, ha az „nem éppen rózsaillatú”, amikor hazaér.

Szabó Zsófia

Szabó Zsófia visszatért a TV2-hö, ahol a Mokka műsorát vezeti. A színésznő elárulta, hogy számára 2024 az újrakezdés éve, ami nem csak munkahelyére, de magánéletére is igaz.

„2024 az újrakezdés éve, például úgy tudok együtt dolgozni a tesómmal, az anyukámmal, hogy azzal mindhárman egymást építjük, és nem ők segítenek nekem, hanem egymást segítjük oda-vissza” – árulta el a Hot! magazinnak a műsorvezető, aki sejtelmesen hozzátette, hogy azért is ó, hogy rokonaival dolgozik együtt, mert a családban mindig megbízhat az ember.

„Ahogy az ember idősödik, érik pofonok. Engem is ért az elmúlt évben egy-két olyan csalódás, amire soha nem gondoltam volna. Pont ezért ezek a dolgok erősítik meg még inkább bennem azt, hogy a család, az anyukám, a testvérem soha nem lesz ellenem. Lehet, hogy megbántjuk egymást, lehet, hogy vannak otthon veszekedések, lehet, hogy van olyan, amiben nem értünk egyet, de akkor is egység maradunk” – fejtette ki Szabó Zsófia, aki mesélt első hetéről is a TV2-nél.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire izgulok majd. Azt gondolná az ember, hogy 15 év után már nincs min izgulnia egy tévés személyiségnek. Hát van.

És nem feltétlenül azért, mert élő adás vagy mert új a munkám. A körülötted lévő tényezők is befolyásolják azt, hogy te hogyan állsz magadhoz, mennyire vagy magabiztos. Rám nagyon hatnak azok a külső dolgok, amik érnek” – fogalmazott.

„Hétfő reggel megremegett a lábam az első bejelentkezéskor, és akkor nekidőltem Pachmann Petinek, aki viszont tényleg úgy állt ott, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, hogy ott van mellettem” – tette hozzá.

(Borítókép: Péter Szabó Szilvia. Fotó: Zih Zsolt/MTI)