A Gossip Girl sztárjaviccet csinált Katalin képszerkesztéses botrányából, de elszégyellte magát, miután a walesi hercegné bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála.

Katalin hercegné, sokat szerepelt az elmúlt időszakban a hírekben, kezdetben műtétje miatt, majd egy balul sikerült anyák napi fotóval került a címlapokra. Tegnap pedig bejelentette, hogy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála, amit eltávolítottak ugyan, de megelőző kemoterápián kell átesnie, hogy ne terjedjenek tovább a rákos sejtek.

A bejelentés után már más színben látja mindenki, hogy egy megszerkesztett képpel jelentkezett be a hercegné. Többek között Blake Lively véleménye is megváltozott a dologról és bocsánatot kért Katalintól azért, mert korábban megosztott egy „ostoba” viccet a képszerkesztéssel kapcsolatban.

„Biztos vagyok benne, hogy senkit sem érdekel, de én úgy érzem, hogy ezt be kell vallanom” – kezdte üzenetét a színésznő.

Készítettem egy ostoba posztot a photoshop baki körüli botrányról és oh ember, nagyon rosszul öregedett. Szeretnék bocsánatot kérni és a legjobbakat kívánom

– foglalta össze Blake Lively.

(Borítókép: Blake Lively. Fotó: GettyImages)