A walesi hercegné a közelmúltban túl esett az operáción, de a körülötte kialakult botrány semmiképp sem segíti a gyógyulását.

A trónörökös Vilmos herceg feleségének januárban át kellett esnie egy hasi műtéten, amivel kapcsolatban a palota csak annyit árult el, hogy a hercegné húsvétot követően tér majd vissza a közfeladatok ellátásához, és mindenkit megnyugtattak, hogy folyamatosan javul az állapota.

Azonban, ahogy arról a Velvet is beszámolt Katalin hercegné botrányba keveredett egy anyák napi fotó miatt, amin a szemfülesek észrevettek néhány hibát. A palota ezt követően beismerte, hogy Photoshop segítségével módosítottak a képen és a hercegné bocsánatot kért a tettéért, ám a botrány azóta sem ült le teljesen.

Mirror számol be arról, hogy bennfentes elárulta, hogy a hercegné várhatóan két hét múlva fog visszatérni, ám ennek van egy feltétele.

„A pletyka – különösen a közösségi médiában – kikerült az irányítás alól, de Katalin jól gyógyul, és húsvétra vissza fog térni.

Csak békén kell hagyni!

– fogalmazott az informátor, aki azt is elárulta, hogy a folyamatos zaklatás nem tesz jót a hercegnének, akinek elsősorban nyugalomra lenne szüksége amíg lábadozik.

A BBC egykori királyi tudósítója, Jennie Bond is hasonlóan látja a helyzetet.

Az anyák napját nyilvánvalóan elrontotta ez a veszekedés.

Tegnap lefotózták az autóban Vilmossal. Abból, amit látunk, nem tűnt valami boldognak és biztosan nagy nyomás fog majd rá nehezedni, amikor visszatér” – jelentette ki Jennie Bond.

(Mirror)

(Borítókép: Katalin hercegné Fotó: GettyImages)