A rapper és férje még a bírósági tárgyaláson sem voltak hajlandóak megjelenni, miután rátámadtak egy biztonsági őrre.

2019-ben Nicki Minaj Frankfurban koncertezett, ahol egy rajongónak sikerült feljutnia a színpadra. A rapper erre annyira bedühödött, hogy a színpad előtt álló női biztonságiőrt kezdte el szidni és telefonra is vette a szóbeli támadást.

Ekkor lépett közbe egy férfi biztonsági ember is, aki szerette volna megakadályozni, hogy a kollégájáról készült videó felkerüljön az internetre, ami a hölgy karrierjébe kerülhetett volna.

A bátor fellépés azonban nem tetszett mindenkinek, Nicki Minaj a férfi felé dobta cipőjét és bár az nem talált, ekkor a rapper férje, Kenneth Petty hátulról rátámadott a biztonságira. A férfinak az ütés hatására eltört az állkapcsa és hiába szállították azonnal kórházba, többszöri operáció után sem jött még teljesen rendbe az arca.

A férfi 21 ezer dollárt követelt a kórházi számlák, 700 ezer dollárt pedig a fizikai és lelki megpróbáltatások miatt, a bíró azonban végül 500 ezer dollárra, azaz nagyjából 180 millió forintra csökkentette a büntetést – írja a 24.hu a Rolling Stone-ra hivatkozva.

A híres házaspár azóta sem reagált a történtekre, sőt még a bírósági tárgyalásokon sem jelentek meg.

(24.hu)

(Borítókép: Nicki Minaj. Fotó: GettyImages)