Közel 15 ezer olvasói szavazat alapján született meg a lista arról, hogy kik a magyar sztárvilág „legjei”.

Kíváncsiak voltunk a véleményükre, hogy melyik az a magyar hírességek, akinek életét örömmel követik olyanok és kik azok a sztárok, akiből már besokalltak az elmúlt évbe, így nem akarnak róla hallani egy darabig.

A lista hosszú volt, az elmúlt év legtöbbet emlegetett 30 sztárját gyűjtöttük össze, de önök közel 15-15 ezer szavazat alapján döntöttek, nézzük is az eredményeket.

Magyarország legkedveltebb sztárjai

5. Palvin Barbara – 986 szavazat

A tavalyi év legnagyobb lagzija Palvin Barbaráé volt. A magyar modell hozzáment Dylan Sprouse-hoz, ráadásul Magyarországon. Természetesen minden lap megírta, de ennek ellenére, ahogy azt láthatjuk is az olvasóknak nem lett elege az ifjú párból, sőt.

4. Borbás Marcsi – 1191 szavazat

A műsorvezető rendre bekerül a hírekbe, kisebb nagyobb ügyeivel, az olvasók legnagyobb örömére. Annak ellenére jutott fel Borbás Marcsi a lista negyedik helyére, csak az elmúlt héten olyan hírek jöttek ki róla, mint hogy kirúgta online oldala teljes szerkesztőségét, vagy, hogy visszaszólt kritizálóinak.

3. Sebestyén Balázs – 1345 szavazat

Nem csoda, hogy ennyien rajonganak a népszerű műsorvezetőért, aki már évek óta rendre ott szerepel a Forbes legbefolyásosabb hírességeket összegyűjtő lista legelső felében. Úgy tűnik, hogy Sebestyén Balázs hírnevét az sem tépázta meg, hogy műsorvezetőtársa, Vadon János kilépett a Balázsék nevű formációból.

2. Rúzsa Magdi – 1379 szavazat

Az énekesnő azok közé az előadók közé tartozik, aki nem szerepel olyan sokat a hírekben a többiekhez képest. Az előző héten is csak azzal került címlapokra, hogy legújabb dala, a Matricák lett a Spotify New Music Friday lejátszási listájának kiemelt dala. Úgy néz ki nem kell rendszeresen ott lenni minden magazin címlapján ahhoz, hogy kedveljenek az emberek.

1. Azahriah – 1653 szavazat

Valószínűleg nem lepett meg senkit, hogy a Puskást háromszor is megtöltő sztár a legkedveltebb magyar celeb jelenleg a Velvet olvasói szerint. Azahriah viszont nem csak zenéivel robbant be az elmúlt évben a köztudatba, de rendszeresen szólalt fel közéleti kérdésekben is és az egyik szervezője volt a gyermekvédelmi, „influenszer” tüntetésnek.

Ön egyet ért ezzel a listával?

Most pedig jöjjön a kevésbé dicsőséges lista….

Magyarország legellenszenvesebb sztárjai

5. G.w.M – 1457 szavazat

Valószínűleg egy rappertől valahogy még el is várható, hogy megosztó legyen, így nem annyira meglepő, hogy Varga Márk feljutott erre a listára. G.w.M-el az elmúlt egy évben sok pozitív hír is jelent meg, születendő gyermeke miatt, de sok kritikát is kapott a sajtóban L.L. Juniorral készített gyorshajtásos videója miatt, ami nem sokkal egy hasonló körülmények között történt halálos gázolás után jelent meg.

4. Alekosz – 1457 szavazat

Felsorolni is nehéz lenne, hogy az egykori villalakó mivel is foglalkozik saját bevallása alapján, úgyhogy erről majd berakunk egy videót inkább. Ami viszont biztos, hogy Alekosz mindenbe beleszól, ami miatt rengetegen követik, de úgy néz ki, hogy sokakat idegesít a jelenség.

@bestvideohu Alekosz bemutatkozása 2024 🤣 ( Youtube: ÁGAI ) #fy #fyp #4u #foryou #trending #bestvideohu #youtube #alekosz #bemutatkozása #bemutatkozik #foglalkozása #sztár #felsorolás #ágai #podcast #interjú #őszinte #vicces #fun #2024 #🤣 ♬ eredeti hang - BEST VIDEO

3. Tóth Gabi – 2094 szavazat

A tavalyi év egyik legnagyobb híre volt Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, ami után az énekesnő napi több alkalommal is feltűnt a hírekbe, ami miatt valószínűleg már elegük van az olvasóknak az énekesnőből.

2. Schobert Norbert – 2791 szavazat

Az egykori fitneszguru egy hónapja vesztett ügyet a bíróságon elsőfokon, januárban pedig cégének felszámolása is megkezdődött. Azonban nem csak zűrös üzleti életével verte ki a biztosítékot az olvasóknél Schobert Norbert, hanem furcsa megszólalásaival is. Schobert Norbert néhány hónapja a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vendégeskedett, ahol többek között arról is beszélt, hogy miért nem hisz a holdra szállásban.

1. Rubint Réka – 4449 szavazat

A lista talán legmeglepőbb eleme, hogy a fitneszedző lett az olvasók szerint a legellenszenvesebb szár. Sok vélemény hangzott el Rubint Rékával kapcsolatban, de valószínűleg az áll az ellenszenv hátterében, hogy jóval aktívabb közösségi oldalain, mint a már visszavonult férje, így az olyan vádak, mint amik szerint péksüteményeik ételeik túl drágák, vagy haszontalanok, mind az ő hátán csattannak, ahogyan az Norbi Update elleni GVH ítélet is. Igaz a sok szereplésnek van előnye is, hiszen a legkedveltebb listán is az előkelő 10. helyet szerezte meg a sztár.

Ön szerint is ők a legellenszenvesebb magyar hírességek?

A teljes listát ITT tudja megnézni.

(Borítókép: Schobert Norbert és Rubint Réka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)