Hírösszefoglalónkban még: Gryllus Dorka őszintén bevallotta, megbánta-e, hogy 2001-ben hozzáment Geszti Péterhez, súlyos balesetéről mesélt Csomor Csilla, KKevin Fésűs Nelly lányával randizhat.

Gryllus Dorka

Geszti Péter különleges vendéget fogadott az Adom a napom című műsorban, ugyanis azt a Gryllus Dorkát kérdezte, aki 2001-től öt évig a felesége volt.

Húsz év távlatából is úgy érzem, hogy nekünk akkor találkoznunk kellett, és jó, hogy így történt. Hosszabb távon mindketten más mellett találtunk társra, és így vagyunk most mindketten boldogok, de a személye a mai napig fontos nekem. Igazán szeretem és tisztelem őt, mégis – bár régen persze, másképp volt – ma nagyon keveset tudok arról, hogyan él feleségként, anyaként, színésznőként, hogyan telik egy napja – idézi a story.hu Geszti Péter felvezetőjét, aki a műsorban is belekérdezett a házasságukba. 

„Az ember nem tagadja meg, ami jó volt. Vannak az életben találkozások és elválások, és ez nem csak a házasságokra igaz. Szakmai kapcsolatokban és barátságokban is van, hogy az ember találkozik valakivel, aztán elmúlik. Vannak olyan barátságaim, amik szétmentek, de azért, ha találkozunk, van mégiscsak valami közös” – fogalmazott Gryllus Dorka. Geszti Péter azt is megkérdezte a színésznőtől, hogy megszépíti-e az egykori pillanatokat az, hogy lassan húsz év telt el a válásuk óta, vagy még mindig akadnak tüskék.

„Nehezet kérdeztél, mert nyilván ami szép volt, az szép volt, ami nem volt szép, az nem volt szép. Tehát most nem mondhatom azt, hogy á, tök jól csináltad. Ezen nem tudok változtatni, ne haragudj” – fogalmazott a színésznő, akitől egykori férje azt is megtudakolta, hogy megbánta-e, hogy annak idején összeházasodtak. 

Tudod, vannak ilyen fázisok… szerintem ez is egy tök jó… nem. Na. Pont

Csomor Csilla

A Barátok közt egykori színésznője Szász Júlia és Horváth Ottó Lajos kálváriájára reagálva mondta el, mit élt át akkoriban, amikor súlyosan megsérült. A színsznővel évekkel ezelőtt történt baleset, amikor A Szentivánéji álomban játszotta Titánia szerepét. Az egyik jelenetben négy méterről kellett landolni egy matracon, majd folytatnia a monológját. Egyik este azonban érezhetően túlságosan keményre fújták ezt a matracot, amit a színésznő jelzett is az ügyelőnek, de ő azt válaszolta, hogy az előadásig még leereszt. Sajnos nem lett igaza, így súlyos baleset lett a vége, amiről Csomor így mesélt:

„Hát hét órára nem eresztett le, s úgy beleálltam a kőkemény matracba, mintha betonba ugrottam volna. Összecsuklottam, elszakadt a térdszalagom, pokoli fájdalmakat éltem át, szirénázva vitt kórházba a mentő” – mondta a színésznő a Story-nak, akit a sérülése miatt műteni kellett, a rehabilitációja pedig egy évig tartott.

Kárpáti Rebeka

A színésznő-modell kezét még január elején kérte meg a nála 17 évvel idősebb üzletember, Lénárd András. A TV2 Zsákbamacska című műsorának sajtóeseményén azonban már nem viselt gyűrűt, és amikor a Blikk interjút készített vele, Kárpáti Rebeka kedvesen, de határozottan jelezte, hogy ne kérdezzék a magánéletéről, mert arról nagyon nem akar beszélni. Ezért és mert kiderült, Lénárd rózsacsokrot küldött neki az eseményre valószínűsíthető, hogy a páros szakított. Ám az üzletember a lap információi szerint még nem adta fel és küzdeni próbál szerelméért. 

„Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti. Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette. Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni” – mesélte egy informátor. 

KKevin és Fésűs Nelly lánya

Már egy ideje azt pletykálják, hogy Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge szakíthatott a barátjával, Patrikkal, akivel évek óta együtt voltak. A hírek szerint nem sokáig maradhatott egyedül a fiatal lány, akit nemrég KKevinnel joztak szóba. 

„Biztos forrásból tudom, hogy KKevinnel randizgat. Látták több helyen őket együtt. Nyílt titok. Napokkal ezelőtti posztban is írták, hogy már rég beszélgettek, miközben még együtt voltak” – idézi a Bors egy Reddit-felhasználó posztját, melyben azt is hozzátette, tudomása szerint azért szakított a modell Patrikkal, mert a távolság közéjük állt.

„A korábbi barátjával sok ideje voltak együtt, ráadásul Patrik külföldre ment táncolni, így ráment a kapcsolatuk. Csenge szakított vele egyébként”

Szecsődi Kari

Szecsődi Karit 2008-ban még Szecsődi Károlyként ismerhette meg az ország a Megasztárban. Az akkor alig tizenöt éves fiú azóta rengeteget változott, és ma már fiatal transznemű lányként tengeti mindennapjait Németországban – számolt be a Blikk

„Amikor felvállaltam, hogy transzszexuális nő vagyok, az elég extrém helyzetet eredményezett Magyarországon. Valahogy emellett nem lehetett zenei karriert építeni. Borzasztóan nehéz volt otthagyni minden barátomat, az életemet, de 4 évvel ezelőtt kijöttem Németországba. Gyakorlatilag mindenféle segítség nélkül, egyedül” – vallotta be a ma 32 éves Kari a Story magazinnak

A Megasztár egykori szereplője jelenleg recepciósként dolgozik egy szépségszalonban, hétvégente pedig egy klubban énekel, és úgy érzi, most végre ott van, ahol lennie kell.

Megtaláltam itt a számításom, és nem tervezem, hogy valaha visszaköltözök Magyarországra

– jelentette ki Szecsődi, aki azt is megosztotta, hogy a korábbi versenytársai közül Bencsik Tamarával és Lakatos Krisztiánnal is tartja a kapcsolatot.

(Borítókép: Kárpáti Rebeka. Fotó: Németh Kata/Index)