A Hollywood-i hírességek közül sokan vállalják, hogy átestek már szépészeti beavatkozáson. Angelina Jolie eddig nem tartozott közéjük, azonban egy plasztikai sebész most lerántotta róla a leplet.

Dr. Jonny Betteridge plasztikai sebész bizonyos időközönként elemzi a hírességek vonásait, és ezekről szóló tapasztalatait a TikTokon és az Instagramon is megosztja. Ebben a hónapban Brad Pitt egykori feleségét, Angelina Jolie-t vette górcső alá.

A világhírű színésznő legutóbb április 11-én jelent meg a vörös szőnyegen lányával, Vivienne-nel. Anya és lánya egy olyan musical bemutatóján vettek részt, melynek ők voltak a producerei. A júniusban 49. szülinapját ünneplő színésznő fantasztikusan nézett ki, ám Dr. Betteridge szerint ez nem pusztán a természetes öregedésének köszönhető. 

„A sebészi beavatkozás egyértelmű jeleit a fekete nyilakkal jelölve láthatjátok, a fülporc egy része eltűnt, és az alakja is megváltozott. A munka tökéletesre sikeredett, és ennél jobban már nem is nézhetne ki” – fogalmazott a videóban a plasztikai sebész. 

 Dr. Betteridgenek az a gyanúja, hogy nyak- és arcfelvarrást végeztek a színésznőnél.

Bár Hollywoodban nem ritka, hogy valaki hasonló beavatkozásra szánja el magát, ám Jolie esetében erről most először volt szó. 

(Borítókép: Angelina Jolie. Fotó: Bruce Glikas/Getty)