Szerdai hírösszefoglalónkban még: Rúzsa Magdi az anyaság nehézségeiről vallott, Csobot Adél és Istenes Bence vidéki lakosok lettek.

Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella sokáig egykének hitte magát, azonban egyszer csak betoppant az életébe a bátyja, akiről először idén februárban mesélt a nyilvánosságnak. A csinos modell most elárulta, hogyan ismerkedett meg édesapja másik gyermekével.

„Ő megkeresett engem, amikor nyolcéves voltam, és azt mondta: »én vagyok a testvéred, bármi van, szeretlek, szeretném, ha tartanánk a kapcsolatot«. Azóta jóban vagyunk. Ez egy töretlen viszony. Karácsonykor is náluk voltunk, tényleg nagyon szeretem őt.

Ez nem egy bonyolult kérdés, testvérek vagyunk és ennyi

– mesélte el a Hot! Magazinnak Hunyadi Donatella, aki azt is elárulta, hogy hogyan zajlott az első találkozása a nála közel 20 évvel idősebb bátyjával.

„A keresztanyukámnál karácsonyoztunk az édesanyámmal, amikor bemutatták nekem. Emlékszem, nagyon jó fej, közvetlen srác volt, sokat játszott velem, és kifejezetten kereste a társaságomat. Elmondták, hogy ő a féltestvérem.

Aznap este megígérte nekem, hogy onnantól kezdve gyakran leszünk együtt.

Egyáltalán nem bántam, hogy nem a születésemtől ismertem: egyszerűen csak örültem, hogy megjelent az életemben” – fogalmazott a modell.

Hunyadi Donatella szerint sok mindenben hasonlítanak a testvérével, de ő hajlamosabb többet idegeskedni a dolgokon, a László könnyen meg tudja nyugtatni. Az azóta férfivé érő László volt az, aki ráébresztette a fiatal lányt, hogy nem a szüleik kapcsolatára kell koncentrálniuk, hanem a testvérségre, egymásra. A modell úgy érzi, hogy a bátyja is örül annak, hogy van egy húga, aki hasonlóan nyitott szívű, mint ő. A féltestvérek havonta, de olykor hetente is találkoznak, ráadásul közös nyaralást is terveznek.

„Van egy közös baráti társaságunk, szeretünk együtt bulizni, éttermezni, beszélgetni.

Mindig jó kimondani, hogy ő a bátyám.

Csodálatos érzés, hogy van egy testvérem, akire számíthatok, ha probléma adódik. Minden bajra van egy jó szava, minden helyzetben tud tanácsot adni. Ő a biztonságot jelenti számomra, kínos, kötelező kötődés nélkül” – összegezte Hunyadi Donatella.

Rúzsa Magdi

Először beszélt arról Rúzsa Magdi, hogy elképesztő nehézségeken ment keresztül az elmúlt két évben. Hiába a siker és a koncertek, a mindennapokban rengeteg kihívás éri anyaként az énekesnőt hármasikrei miatt.

Talán azért is, mert hárman voltak, nem annyira tudtam élvezni a babázós időszakot, mert az nekünk stressz volt.

Mire vége lett az etetésnek, pelenkázásnak, altatásnak, addigra kezdődött az egész program előlröl, és ebbe kicsit belerokkantunk. Másfél év kellett ahhoz, hogy ezt az időszakot most tudjuk élvezni. Eddig is nagyon szerettük a gyerekeket, és imádunk minden pillanatot, de nem tudtunk benne úgy lubickolni, mint most, amikor már el tudják mondani, nem kérnek többet az ételből, vagy eltolják a tányért és azt mondják: kész” – fogalmazott az Anyu Akadémia című sorozatának második részében.

Az énekesnő kifejtette, hogy bár három egykorú gyermeke van, Lujzi, Kevin és Zalán teljesen különböző személyiségek, ami az alvásigényükön is meglátszik.

„Már nem tudtunk mihez fordulni, már megőrültünk a nemalvástól, mert folyamatosan megébredtek a gyerekek, plusz fogzás volt, és így egymást is megébresztették, hiszen nem tudták magukat visszaaltatni. De minden úgy jó, ahogy van, ez a helyzet arra is jó volt, hogy másfél éven keresztül tényleg mindig ölelve voltak és úgy aludtak el.

Igaz, hogy rámentünk, de azt a fajta alapot megkapták

– fogalmazott az énekesnő, akinek végül az altasd magad! elnevezésű módszer vált be.

Csobot Adél és Istenes Bence

Istenes Bence ma már csak nevet azon, hogy sokáig azt gondolták hittek, hogy a Balaton-környéki házuk tavaly augusztusban elkészül.

A munkálatok csúsztak, amelyekből a műsorvezető és párja, Csobot Adél énekesnő is kivették a részüket, ám nemrég végre beköltözhettek, igaz, jó néhány bútor hiányzik még – derül ki a Blikk beszámolójából.

„Nem hibáztatok senkit, mert annyi dolog van, amibe bele sem gondoltunk, hogy egy házzal a megépítése és átadása után még egyszer annyi pénz, idő és feladat van” – mesélte videóblogjában a műsorvezető, aki elmondta, hogy egy álma vált valóra a vidéki házzal.

Emberek nyaralni jönnek ide és gyönyörködnek a tájban, nekem meg a reggeli sétáimnak vagy az életünknek a része, hogy ezt láthatom.

Érdekes, hogy nyilván járunk Budapestre, próbáljuk a feladatainkat tömbösíteni, ám a mai fejemmel azt érzem, elképzelhetetlen számomra, hogy visszaköltözzünk. Amikor Budapesten vagyok, azt érzem, hogyan is tudtam itt élni?” –fogalmazott a műsorvezető.

(Borítókép: Hunyadi Donatella. Fotó: Papajcsik Péter/Index)