A 61 éves világsztár jelenleg Spanyolországban nyaral. Cruise-t a strandon kapták lencsevégre póló nélkül és a plasztikai sebészek egyből ki is elemezték a képeket.

Tom Cruise mindig is arról volt híres Hollywood-ban, hogy rendkívül jó formában tartja magát. A filmjeiben rendszeresen ő maga hajtja végre a legveszélyesebb kaszkadőrmutatványokat is. A Mission: Impossible legújabb része kedvéért még egy hegyről is leugrott motorral. Nemrég a Daily Mail közölt friss képeket a sztárról, akit Spanyolország egyik strandján örökítettek meg.

Korábban mi is beszámoltunk azokról a hírességekről, akik túlzásba vitték a plasztikai beavatkozásokat. A Daily Mail Cruise megereszkedett bőre kapcsán szintén több plasztikai sebészt megkérdezett a színész felsőtestéről.

„Mivel a zsírleszívás azonnal megtörténik, a bőrnek nincs ideje annyira összehúzódni... így Tom Cruise megereszkedett bőre ennek az eljárásnak az eredménye lehet” – magyarázta dr. David Hill sebész, míg egy másik specialista szerint egyáltalán nem biztos, hogy a színészlegenda bármilyen beavatkozáson is átesett. 

Minden 61 éves férfinál elvárható, hogy a bőr megereszkedjen, mert ahogy öregszünk, a bőrünk veszít a rugalmasságából.

– magyarázta Dr. Howard Sobel, a New York-i Lenox Hill Kórház kozmetikai bőrsebésze. 

Tom Cruise egyébként legutóbb két éve, a Top Gun: Maverick című filmben vállalt félmeztelen jeleneteket. 

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: Mike Coppola/Getty)