Demjén Ferenc, azaz Rózsi, több mint fél évszázada áll a nyilvánosság előtt és most őszintén beszélt karrierjéről és jövőbeli terveiről.

Demjén Ferenc

A hetvenhét éves Kossuth-díjas legenda már több mint fél évszázada szórakoztatja a közönséget és még mindig tele van energiával, annak ellenére, hogy korábban elképzelhetetlennek tartotta, hogy ilyen idősen is színpadra álljon.

„Az élethossz is megváltozott, tovább élünk, mint korábban.

Annak idején ez már komoly kornak számított, emlékszem, édesapám ennyi idős volt, amikor eltávozott. Nekem egyelőre nincsenek ilyen szándékaim.

Addig szeretnék énekelni, amíg tudok, és míg ezzel másnak is örömet szerzek” – fogalmazott a Tények Plusznak Demjén Ferenc.

A legendás zenész életéből most nagyjátékfilm is készül, amiben Marics Peti és Brasch Bence is szerepet kapott, ráadásul 27. alkalommal tölti majd meg a Papp László Sportarénát. Itt azonban még nem akar leállni és reméli, hogy még sok másik koncerten is szórakoztatja rajongóit.

„Ameddig hívnak, ameddig tapsolnak és telt ház van, ameddig érzem a koncerten a sikert, addig nincs értelme abbahagyni” – mondta az énekes.

Ha esetleg leesem a színpadról, akkor abba kell hagyni

– tette hozzá.

Erdélyi Mónika

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, hatalmas átalakuláson ment keresztül Erdélyi Mónika az elmúlt hónapokban.

A műsorvezető saját bevallása szerint 15 évig küzdött túlsúllyal, azonban Jákob Zoltán segítségével sikeres volt az életmódváltása, aminek köszönhetően 20 kilót dobott le magáról.

A nagy átalakulás után rengetegen keresték meg Erdélyi Mónikát, hogy árulja el mi a titka és most a Mokka műsorában mesélte el, hogyan sikerült megszabadulnia a feleslegtől önsanyargatás nélkül.

Závodszky Noémi

Teljesen megváltoztatta Závodszky Noémi életét kislánya örökbefogadása, azt mondja, az elmúlt négy évben teljesen más ember lett és a prioritások is mások lettek az életében. A színésznő viszonylag későn lett anyuka, de nem bánja, hiszen szerinte minden okkal történik és nem igazán hisz a véletlenekben.

A színésznő bevallotta, hogy kislánya most 4 éves és ez az a kor, amikor a gyermekek elkezdik feszegetni saját és szüleik határait is, de próbál türelmes és tudatos lenni minden ilyen pillanatban. Závodszky Noémi azt is elárulta, hogy kislánya külsőre sokban hasonlít volt férjére, de belső tulajdonságaiban inkább őt tükrözi vissza.

(Borítókép: Demjén Ferenc. Fotó: Plázs Siófok)