Az egyik leggazdagabb magyar rendszeresen segít az embereknek, azonban ezúttal nem a teljesen ismeretlen idegeneknek segített, hanem lelki társának, Erdélyi Mónikának.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk Jákob Zoltán tavaly indította el Szépség Guru című YouTube-műsorát, amelyben nőket változtat át a csapatával, hogy azok megmutathassák a legjobb arcukat, és tanácsokat kapjanak ahhoz, hogy hogyan tudják a legtöbbet kihozni magukból.

A műsorban eddig teljesen ismeretlen nőknek segített a milliárdos, azonban a legújabb részben lelkitársának, Erdélyi Mónikának segített az átalakulásban.

Tudod, amikor megsértik a személyes teredet, azzal, hogy a kinézetedet, a testedet kritizálják. Nem viselem olyan könnyen (..) nagyon kemény, rossz pillanatokat tud okozni

– ecsetelte az egykori műsorvezető Jákob Zoltánnak.

Szerintem az nem szégyen, ha az ember segítséget kér

– fogalmazott Erdélyi Mónika.

A műsorból kiderül, hogy milyen technikával és milyen termékek segítségével sikerült elérnie a milliárdosnak, hogy Erdélyi Mónika 20 kilogrammot fogyjon 12 hét alatt, az átalakítás során pedig számos jó tanácsot kaphatnak a hölgyek Jákob Zoltán csapatának tagjaitól.

A milliárdos ráadásul a nézőkre is gondolt, ugyanis kisorsol 5 darab 50 ezer forint értékű LUXOYA termékcsomagot azok között, akik bekövetik YouTube-csatornáját és megírják, hogy ők melyik LUXOYA terméket használnák legszívesebben.

(Borítókép: Jákob Zoltán és csapata. Fotó: YouTube)