Az egykori nyuszilány jól érzi magát internetes háremével és nem zavarja, hogy sose lesz belőle anya.

Kelemen Anna

Az egykori nyuszilány a 2000-es évek óta rendszeresen feltűnik férfilapok címlapjain, azonban mostanában OnlyFans oldalával keresi kenyerét, ahol rengetegen követik.

„Folyamatosan írnak nekem.

Nagyon izgat engem, hogy ezek, ezek az emberek vadidegen ember és mindenki álnév mögött van, tehát lehet, hogy a szomszéd…

– magyarázta Kelemen Anna, akinek nagyon fontos a külseje, így néha még sebészeivel is összeveszik, ha le akarják beszélni egy-egy beavatkozásról.

Az egykori modell jól érzi magát „internetes háremével” és nem zavarja az, hogy sose lesz belőle édesanya.

„Nem látom magamat pocakkal, nem érek rá szülni pillanatnyilag. Az a nő, aki nem szül, az nem szül. Van, aki szül, van, aki nem szül. Nem biztos, hogy az a karakterem, hogy gügyögjek, meg hányjak meg felkeljek.

Én mindig inkább a saját elképzeléseimet akartam megvalósítani és egy ilyen saját birodalmat létrehozni

– fogalmazott, majd elárulta, hogy van egy hajmeresztő ötlete, miszerint szobrot készít nemi szervéről.

„Nagyon jár az eszem, hogy milyen szexuális újdonságot tudnék létrehozni, ami megdöbbentő, szexi…

lehet még egy kiállítás is lesz abból, hogy mondjuk kiöntöm a p*ncimat

– magyarázta Kelemen Anna.

Gáspár Győző

Drámai átalakulás. Ez jellemzi legjobban, mi történt Gáspár Győzővel az elmúlt hónapokban, aki 20 kilós fogyását egy fotósorozattal ünnepli.

„Nekem rengeteg ruhám van, és mind ilyen, amilyen én vagyok. Csillogós. Ezeket nem tudtam felvenni, se szilveszterkor, se karácsonykor nem tudtam kiöltözni, mert elettem az agyamat. Mondjuk azt nem gondoltam volna soha, hogy felmegyek 118-ra.

Azért azt álmomban sem gondoltam, hogy elhízok

– magyarázta a Tények Plusznak.

Aztán Gáspár Győző felismerte, hogy amennyiben nem változtat életmódján, abban az esetben komoly egészségügyi problémái lehetnek, így egy, a palesztin népgyógyászat kincseiből válogatott gyógynövény komplexnek és vasakaratának köszönhetően 120 kilóról 99-re fogyott.

„Kaptam egy palesztin gyógynövényi receptúrát az egyik cimborámtól. Elkezdtem szedni. Nem nagyon hittem benne. Első két hétben nem nagyon hatott. És utána valami történt, elkezdett a mérleg lejjebb menni. Elkezdtem fogyni, elkezdett az életem változni. Már esténként nem voltam éhes, nem voltak rágási kényszereim, nem volt az, hogy hogy lemegyek este hat után is, és felfalom az egész hűtőt” – osztotta meg titkát.

Pető Brúnó

A népszerű énekes és műsorvezető nagyon komoly figyelmet szentel egészségének, de sok munkája mellett már kevesebb ideje jut a mozgásra, így kialakított magának egy rutint, ami kötelezővé teszi számára, hogy legalább heti egyszer elmenjen focizni.

A zenész a labdarúgást még gyerekkorában kezdte, azonban egy keresztszalag szakadás és a koronavírus járvány miatt ettől eltávolodott egy kicsit ettől a sporttól, később pedig zenei karrierje fellendülése miatt döntött úgy, hogy inkább arra koncentrál. Most úgy érzi, hogy inkább fókuszál zenei karrierjére és a focizást megtartja hobbinak, ez régen nem így volt, hiszen gyerekként profi focistának készült.

(Borítókép: Kelmen Anna. Fotó: Szécsi István/Velvet)