Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Gelencsér Tímea

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Gelencsér Tímea öt év után otthagyta a TV2-t, mert úgy érezte, az utóbbi időben nem kapott annyi új lehetőséget. Gelencsér korábban az Exatlonban látott el műsorvezetői teendőket, míg nemrég bejelentették, hogy a Hell Boxing Kings műsorvezetője lesz Árpa Attila oldalán, aki tavaly a Sztárboxban is szép helyezést ért el.

„Izgatott vagyok miatta, viszont ami egy kis nehézség lesz, hogy nemcsak magyarul, hanem angolul is kell majd interjúkat készítenünk. Felsőfokúm van angolból, tehát szerintem nem lesz probléma, de két nyelv között váltogatni az agyamat, az érdekes lesz" – említette meg az aggodalmai kapcsán a korábbi modell. 

Sokak szerint ezzel eldőlt, hogy a csinos műsorvezetőnő mostantól az RTL csapatát erősíti, hiszen a a Hell Boxing Kings ezen a csatornán lesz majd látható.

Caramel

Molnár Ferenc Caramel a Podpad-nek adott interjút, amelyben beszámolt a különböző atrocitásokról is, amelyek a bőrszíne miatt érték. Az énekes sok mindenen keresztül ment a származása miatt, azonban a legnagyobb fájdalma, hogy kislánya, Szofi is megkapja ugyanezeket a bántásokat. 

„Volt már olyan, hogy azt mondta rá egy kisfiú, hogy büdös cigány. Ő persze, nem értette, hogy mit jelent ez, miért mondja rá ezt egy iskolatársa. Tehát nem nagyon értette a helyzetet, de nyilván azért történt, mert a kisfiú otthon ezt hallotta, valószínűleg a szülei már beszéltek rólunk, és a kisfiú meghallott egy fél mondatot, hiszen egy ötéves gyerek nem mond ilyet magától” – mondta az énekes, aki azt is elárulta, hogyan kezelte a helyzetet. 

„Mentünk Szofiért a táborba, ő pedig sírt, zokogott, hogy »apa, azt mondták rám, büdös cigány«. Kérdezte, hogy ez mit jelent, ez most nagyon rossz dolog? Akkor kezdtünk el erről először beszélgetni. Ez valahol szomorú, de ebben a helyzetben csak annyit tudtam mondani, hogy én roma vagyok, ez köztudott rólam, de sajnos van ilyen jelenség a világban vagy Magyarországon, mondanak néha ilyet az emberek, tesznek ilyen megjegyzéseket. Elmondtam neki, hogy készülj fel, mert rád is mondanak még majd ilyet, minden ok nélkül. Elmondtam neki, hogy ez buta dolog és ő pont ezért ne mondjon senkire rosszat, legyen mindenkivel elfogadó”

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatára nem sokkal azután derült fény, hogy kiderült: az énekes válik Krausz Gábortól. Ennek már közel egy éve már, és ezen idő alatt rengeteg támadást kaptak az online térben a friss szerelmesek, akik ezúttal a Hot! magazinnak nyilatkoztak a rosszindulatú kommentekről. 

„Amin keresztülmentünk, az sok feszültséget okozott. Voltak súrlódások a kapcsolatunkban, de pont azt beszéltük, hogy ha ezt túléltük, mindent túl fogunk. Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk, de talán pont az volt a mentsvárunk, hogy vannak közös céljaink, és együtt tervezzük a jövőt. Volt, amikor úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát.

A legyek mindig a sz*rra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk”

– mondta a magazinnak Tóth Gabi, majd párja, Papp Máté Bence vette át a szót:

„Gabit alapvetően azért kövezik meg, mert ő kifelé mindig családi idillt mutatott, de közben nem az volt. A párom – mai szóval élve – inf­luen­szer, tehát sokan követik az életét, emiatt a nyomás is nagyobb volt rajta, így egyértelmű, hogy nem beszélt a rosszról, mert csak a jót akarta megmutatni. A követők pedig ország-világ előtt megkövezték. Ilyet egy ember sem érdemel! Az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom. A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz” – fejtegette a néptáncos.

(Borítókép: Tóth Gabi és Papp Máté Bence. Fotó: Papajcsik Péter/Index)