A rapper és a kosárlabdázó már 4 éve alkotnak egy párt és jelenleg a közös jövőjüket tervezgetik.

Curtis, vagyis Széki Attila, valamint párja, Barna Judit nem régiben Budapest agglomerációjában közösen vásárolták meg álmaik házát, így egyre többen érdeklődnek náluk az esküvő és a gyerekvállalás kérdéséről.

Még nem tervezünk egyikkel sem.

Mivel az időm nagy részét a sport teszi ki, Atinak pedig a zenélés, egyáltalán nincs napirenden a gyerekvállalás témája. Ráérünk még, nem sietünk sehova, szeretnénk még kiélvezni azokat a lehetőségeket, amik most vannak az életünkben” – szögezte le a kosárlabdázó, majd kiemelte, Curtis támogatja karrierjében.

„Én még jó ideig folytatnám a kosárlabdát, és ebben Attila is partner.

Csak azért, mert elmúltam már harmincéves, nem fogok engedni a társadalmi nyomásnak.

Fogadjuk el, hogy megváltozott a világ, már nem tizennyolc évesen szülnek a nők, mint az édesanyám vagy a nagymamám korában” – fejtette ki álláspontját Barna Judit.

Sokan kérdezik a párt a közös jövőjükből, de mindig akadnak olyanok, akik szeretnék elhódítani a gyönyörű sportolót.

„Előfordult, hogy írt nekem egy férfi, hogy hagyjam el Attilát, jöjjek össze vele, mert jobb életet, biztosabb jövőt tud nekem nyújtani. Mert jobban illenék hozzá” – mesélte a Sorry! magazinnak Barna Judit és hozzátette, hogy Curtis és ő is csak nevetnek a próbálkozásokon.

„Ezeken mindig jókat nevetünk Atival. Ha viszont bántó vagy sértő megjegyzést kapok, akkor az illetőt azonnal letiltom az oldalamról. Akik figyelemmel kísérnek, azok ne árasszák el negatív kommentekkel a bejegyzéseimet és ne mondják meg nekem, hogy mit és hogyan csináljak, ne kritizálják a külsőmet. Én így élem az életem, nem szólok bele másokéba és ugyanezt várom el mindenkitől.

Kosárlabdázó vagyok, nekem az a munkám, abból kapom a fizetésem, nem pedig az Instagram-posztokból

– jelentette ki a sportoló.

(Sorry! Magazin)

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)