A Németországban élő zaklató korábban terrorcselekményekkel fenyegette a modellt.

Zimány Linda

A magyar modellt korábban két profilról is rendszeresen zaklatták a közösségi médián keresztül, amelyekről Zimány Linda azt gondolta, hogy egy emberhez tartoznak, nemrégiben viszont kiderült, hogy két különálló személy zaklatja őt.

Az egyik németországi zaklató addig is elment, hogy nem csak őt, hanem a hatóságokat is megfenyegette egy terrorcselekmény elkövetésével. A profil üzemeltetőjét végül elfogták és elmegyógyintézetbe küldték.

Zimány Linda szerint a zaklatást átélők számára a legnehezebb, hogy ignorálniuk kell a zaklatót, mivel, ha letiltják, akkor utána nem láthatóak az üzenetek és nem is érkeznek újabbak, amelyek hiánya nehezíti a zaklatás bebizonyítását. A modell úgy véli, hogy a vele történtek felhívják a figyelmet arra, hogy nem szabad eltűrni a zaklatást és tenni kell valamit annak érdekében, hogy megszűnjön a probléma.

Gregor Bernadett

Hétvégén ünnepelte 18. születésnapját Gregor Bernadett kisebbik fia, Álmos, nagyobbik fia, pedig vasárnap tölti majd be a 29-et. A színésznő elárulta, nagyon élvezi, hogy fiai már nagykorúak, mert az ő önállósodásukkal újból kezdi visszanyerni szabadságát.

Gregor Bernadett a TV2 kamerái előtt elmondta, hogy nagyon jó érzés számára látni, hogy a fiúk már egyedül is megállnak a lábukon, ezáltal pedig ő is sokkal szabadabb lehet. Legutóbb például 5 napot töltött a Balatonon a fiúk nélkül. Ennek ellenére a színésznő fontosnak tartja, hogy egyfajta védőháló szerepet töltsön be fiai életében.

A színésznő azt is elmesélte, hogy sokáig vágyott arra, hogy megtapasztalja milyen lányos édesanyának lenni, de lelke mélyén ő is érzi, hogy ő egy vérbeli fiús anyuka.

Molnár Anikó

Az ismert műsorvezető mindig is nyíltan vállalta szépészeti műtéteit, egy ideje pedig már kacérkodott egy újabb beavatkozás gondolatával. Fotózásai során többször feltűnt neki, hogy a nyakán megereszkedett a bőr, ami részben drasztikus fogyásának is volt köszönhető, ezért elhatározta, hogy ismét kés alá fekszik.

A beavatkozás egy fülnél végzett bemetszést foglalt magában, melynek segítségével feszesebbre húzták a nyakán lévő bőrt. A műtét maga nem volt fájdalmas, de Molnár Anikó elmondta, hogy a beavatkozás utáni néhány nap igencsak nagy szenvedést jelentett.

(Borítókép: Zimány Linda. Fotó: Papajcsik Péter/Index)