Hírösszefoglalónkban még: elviselhetetlen fájdalmai miatt műteni kell Bunyós Pityut, Király Linda nyilatkozott új szerelméről.

Reviczky Gábor

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a rákkal küzdő színész ráckevei házát eladásra kínálják. A Jászai Mari-díjas színművész azért döntött így, mivel esetleges halála után felesége úgyis eladná az ingatlant, ezért inkább elébe mennek a dolgoknak. Egy informátor nemrég nyilatkozott a Blikknek és elárulta, hogy noha a színész és a felesége már 30 milliót engedtek az eredeti vételárból, így sincs rá komoly érdeklődő, sokak még így is túl drágának tartják az ingatlant.

A 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres otthont a hozzátartozó hatalmas kerttel és medencével kezdetben 159 millió forintért árulták, míg ma már 129 millióért is elvihető. 

„Vannak érdeklődők, sokan szeretnék megnézni azt az ingatlant, ahol a híres Reviczky Gábor lakik. Komoly vásárló azonban még mindig nincs. Bár tényleg nagyon szép és nyugodt helyen van a ház, jó állapotú és sok extrával felszerelt, sajnos, így is sokallják érte ezt az összeget” – fogalmazott az informátor. 

Király Linda

Tegnap a reptéren kapták lencsevégre Király Lindát egy férfi társaságában, akivel a szemtanúk szerint egy romantikus találkozást örökítettek meg. Az énekesnő elárulta, hogy a férfi neve Simon és zenei producer. Ő volt élete első nagy szerelme és a jelek szerint ismét egymásra találtak. 

„Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal. Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam. Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk. A szakításunk után is nagyon szoros kapcsolatban maradtunk, a mai napig minden egyes nap beszélünk egymással” – nyilatkozta a Borsnak Király Linda. 

„(...) Egy pár hete jöttünk csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálnunk újra együtt. Egy telefon volt, hogy jössz? És jött is, most itt van. Simont elkísérte az édesanyja is, ő csak pár napot marad. Simon pedig... nos, ő egyelőre csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre...” – fogalmazott sejtelmesen az énekesnő. 

Bunyós Pityu

Az elmúlt években emberfeletti erővel próbálta elviselni a fájdalmakat a zenész, azonban mostanra nem maradt választása: műteni kell. 

„A nyári időszak tele van fellépésekkel, ezért nehéz volt egy megfelelő időszakot választani a műtéthez. Úgy gondoltam, jobb, ha mielőbb túl esek rajta, így a szeptember mellett döntöttem. Nem bírom tovább elviselni a fájdalmakat, a térdeim teljesen tropára mentek, úgyhogy térprotézist kapok. Először a bal lábamon végzik el a műtétet, de valamikor a másik is sorra kerül” – jelentette ki a kínokkal élő mulatós sztár.

„Egyértelmű, hogy a sport tette tönkre a lábamat. Ráadásul nekem nagy súlyom volt, 110-115-120 kiló körül mozogtam, a bokszra pedig jellemző az ide-oda ugrálás, kikészítette a térdeimet. Már nincs porc benne, konkrétan csonton megyek. Hosszú ideje injekciókkal élek, a fellépésekre is csak úgy tudok menni” – nyilatkozta a Borsnak

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Sóki Tamás/Index)