Szerdai hírösszefoglalónkban még: Gáspár Bea egy 70 millió forintos autót és egy amerikai sztárfellépőt kapott születésnapjára, Varga Viktor megszólalt szakítása után.

Schobert Norbert

Nehéz évek vannak a fitneszguru háta mögött, hiszen végig kellett néznie, ahogy sorra zárnak be üzletei, miközben az egészségügyi állapota pedig megromlott. Sokan hallottak már arról, hogy 2021-ben Schobert Norbert az otthona előtt eset össze, mert sztrókot kapott, sőt mivel a fitneszguru megosztotta a biztonsági kamerai felvételeit, ezért bárki meg is nézheti a történteket.

Most azonban kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor Schobert Norbert rosszul lett.

Igazából két sztrókom volt.

Az egyik a házunk előtt, a másik másfél évvel ezelőtt, amikor 2022 végén minden megváltozott... Itthon a tévé előtt rosszul lettem, majd azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba. A Honvédban azt mondták, lábon kihordtam a második sztrókot” – mesélte el a Hot! magazinnak a háromgyermekes apuka.

Schobert Norbi elárulta, hogy szerencséjére műteni nem kellett, de négy napot a kórházban töltött, hogy megfigyeljék az állapotát.

„Amikor két éve az első sztrókot kaptam, egyáltalán nem tudtam foglalkozni a vállalkozásommal. Rengeteg kudarc és csalódás ért, amit akkor nagyon nehezen kezeltem” – vallotta be Schobert Norbert, aki elárulta, hogy nagyon nehezen engedte el cégét.

Ma már szerencsére jól alakulnak a dolgaim.

Az egyik oldalon temetem a »gyerekemet«, a másikon pedig nevelek egy újat” – tette hozzá és kifejtette, hogy komoly tervei vannak most is, de már a legfontosabb számára az, hogy a családjának stabil háttért teremtsen.

Gáspár Bea

Gáspár Győző január óta a legnagyobb titokban szervezte szíve hölgyének ötvenedik születésnapi megünneplését. Beát sorra érték a nagyobbnál nagyobb meglepetések. Bár sejtette, hogy a férje valamivel készül, ekkorra bulira ő se számított.

A bulira több mint 50 vendég volt hivatalos és a dekor, az ínycsiklandó ételek és a finom italok mellett Gáspár Győző a zenéről sem felejtkezett meg. A Blikk megtudta, hogy az est hangulatáról gondoskodó zenészek mellett showman egy igazi világsztárt is hívott a bulira: nem mást, mint a kilencvenes évek egyik legismertebb együttese, a No Mercy még ma is aktív énekesét, Marty Cintront.

„Hatalmas meglepetés volt, erre senki nem számított. Nem hittünk a szemünknek, ezt még Győzőből se néztük ki. Bea szóhoz sem jutott a meglepetéstől, hiszen ő az egyik kedvenc előadója. A koncert leírhatatlan volt, mindenki hangosan énekelt és táncolt a parketten, tetőfokára hágott a hangulat. Úgy tudom, a sztárvendég egyenesen Miamiból jött egy magángéppel” – mesélte a parti egyik vendége a lapnak.

Mint kiderült a világsztár szombaton landolt Magyarországon privát repülőgépével, s kizárólag Bea születésnapjára érkezett, majd hétfő este távozott Budapestről. Marty Cintron az ötcsillagos Four Seasons Hotelben szállt meg Budapesten, ahol egy éjszaka közel 300 ezer forintba kerül. A showman az utazás költségei mellett további 18200 dollárt, vagyis több mint 6 és fél millió forintot fizetett a privát koncertért.

Igen, valóban itt volt a No Mercy Bea születésnapján és nagyon jó bulit csinált.

Minden jól sikerült, de ennél többet nem szeretnénk mondani” – mondta el szűkszavúan Gáspár Győző, aki nem akármilyen ajándékkal lepte meg feleségét a sztárfellépőn túl is.

A sztárpár egyik szomszédja eljutatott egy fotót a Blikkhez, amelyen egy vadonatúj, fehér, több mint 70 millió forintot érő Bentley Continental GT látható, amelyet Gáspár Bea kapott születésnapjára.

Varga Viktor

Varga Viktor és korábbi párja, Zsembera Liliána, akivel összesen 4 éven keresztül alkottak egy párt, júniusban mondtak végleg búcsút egymásnak. A híresség közösségi oldalain azonban feltűnt egy új hölgy, Kalmár Liza, aki Marics Petivel forgatott Varga Viktor jurtájában.

A 36 éves, vitézzé avatott énekes annak ellenére, hogy csak egy munkakapcsolatról volt szó több képet is közzétett Kalmár Lizáról, illetve a különleges szépségére is felhívta a figyelmet.

„Szabad madár és pillangó is vagyok.

Én nem arra születtem, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életemet

reagálta Varga Viktor a Metropol kérdésére, az új szerelemről szóló pletykákra reagálva.

„Hogy gondolok-e arra, mi lesz velem idősebb koromra, ha addig nem nevezek ki senkit az örök, egyetlen igazinak? Egyáltalán nem, de még most sem, hogy direktbe kérdezed. Ha édesapámra nézek, joggal remélhetem, hogy az idő majd nem vénít el végletesen, csak a tapasztalatot adja hozzá az életemhez. Ez a fajta életstílus, vagy inkább szabadságra való képesség és ez lebontja a megváltoztathatatlantól való félelmeket. Ami viszont mostanában foglalkoztat, az a gyermekvállalás kérdése.

Azt hiszem, eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem.

Hogy ehhez illenék egy olyan pár, aki velem tart ezen az életnek hívott nagy utazáson? Szerintem nem…” – elmélkedett a zenész.

(Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Kaszás Tamás/Index)