Zahara Jolie-Pitt, vagyis ahogy mostanában bemutatkozik, Zahara Marley Jolie atlantai főiskolájának évnyitó táborában táncolt önfeledten társaival, egy topban és egy rövid shortban.

Zahara Jolie-Pitt számára már véget ért a nyár, a sztárpár 19 éves nevelt lánya ugyanis visszatért a főiskolára, ahol hatalmas buliban vett részt lányszövetségével. A híres, afro-amerikai Alpha Kappa Alpha szövetség 1908-ban alakult és olyan ismert tagjai is voltak, mint a jelenlegi demokrata elnökjelölt, Kamla Harris, aki 1986-ban végzett a Howard Egyetemen.

A Spelman College, ahol a fiatal lány tavaly megkezdte tanulmányait, szintén történelmi múltú intézmény, amely vezető szerepet tölt be az afro-amerikai nők oktatásában. Az évnyitó táborban a lányszövetség csapata mutatott be egy igazán pörgős sortáncot  a többieknek, és a sztárcsemete látszólag nagyon beleélte magát a koreográfiába. 

Az előadásról videó is készült, ami felkerült a TikTokra, így mindenki megnézheti Zahara Jolie-Pitt tánctehetségét. A sorban a második ő, zöld topban és rövid farmershortban tolja a ritmust

@ajahh.mariah

AKAs at Spelman College🫶😍

♬ BACK OUTSIDE (feat. Latto) - Anycia & Latto

Bár hivatalosan még Jolie-Pitt a neve, a 19 éves lány testvéréhez Shiloh-hoz hasonlóan már nem használja egykori nevelőapja, Brad Pitt nevét. Nagy meglepetést okozott, amikor tavaly, a beavatásakor Zahara Marley Jolie néven mutatkozott be társainak. Ő ugyan még nem nyilatkozott arról, hogy szintén megválik-e a Pitt névtől, vagy egyszerűen csak nem használja többet.

Most mindenesetre teljesen kivonta magát a családi botrányokból, és önfeledten élvezi a szemeszter kezdetét Atlantában.

(TMZ)

(Borítókép: Angelina Jolie és Zahara Jolie-Pitt. Fotó: Getty Images)