Hírösszefoglalónkban még: Ismét megházasodott Feng Ya Ou és Békefi Viki, Kárpáti Rebeka 30 évesen bekerült a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

Békefi Viki és Feng Ya Ou

Hétvégén ismét kimondta a boldogító igent Békefi Viki és Feng Ya Ou, méghozzá egy csodás ceremónia keretein belül, ahol a család és a barátok is együtt ünnepeltek velük. 

„Úgy gondoljuk Vikivel, hogy megérte a feszkót minden, hiszen gyönyörű nap volt. Az összes vendég nagyon jól érezte magát, és azt mondták, hogy ez volt a legjobb esküvő, amin voltak” – mosolygott az énekes, aki azt is hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy másodjára fogadhatott örök hűséget élete szerelmének. 

„Vikit a fehér ruhájában csak a ceremónián láttam először és gyönyörű volt benne. Bevallom, könny szökött a szemembe a boldogságtól, pedig már volt olyan fotózásunk is, ahol láttam menyasszonyként, de itt sokkal szebb volt” – mesélte a Borsnak Ya Ou, aki szerint sokat adott a nagy naphoz, hogy ezúttal mindenki, aki fontos számukra velük ünnepelt.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka ősztől újra diák lesz, ugyanis felvették arra az egyetemre, ahová egykor az édesapja is, R. Kárpáti Pétert is járt. A színész-modell ősztől a Színház- és Filmművészeti Egyetemen fog tanulni. Kárpáti egyelőre nem nyilatkozott bővebben a témában, mindössze a Blikk szúrta ki, hogy az Instagram-oldalán történetben osztotta meg a következőt:

Valami új kezdete... Szeptembertől újra diák leszek

Stana Alexandra

Egyre több magánéleti titkáról rántja le a leplet Stana Alexandra. A táncosnőjúlius végén vendégeskedett Lékai-Kiss Ramónánál a TV2 Titkok Ramónával című podcastban, ahol elárulta többek között azt, hogy jelenleg a szinglik táborát erősíti, de most kiderült, hogy azért van elképzelése arról, milyen férfit szeretne maga mellé. A Bors szúrta ki, hogy 24 óráig elérhető Instagram-történetében Ryan Goslingot kérte maga mellé a Dancing with the Stars új évadába, amikor arról faggaták, hogy kivel táncolna legszívesebben.

Dobó Kata

Dobó Kata egy korábban sosem hallott titkot árult el magáról: egyáltalán nem készült színésznőnek, de aztán mégis a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióban kötött ki, ahol később három évig tanult – számolt be a Blikk.

„Mindent, gyakorlatilag az egész pályámat Margitnak köszönhetem. Általa ki tudtam lépni a komfortzónámból, és lett elég bátorságom, hogy jelentkezzek a Színművészeti Főiskolára. Gátlásos fiatal voltam, sosem akartam látható lenni vagy szerepelni. A pályaterveim odáig terjedtek, hogy bolti eladó leszek” – mondta a színésznő a Duna Családi kör című műsorában.

(Borítókép: Dobó Kata. Fotó: Bődey János/Index)