D VAJ20131202020
Celeb

Kitálalt az igazságról Molnár Gusztáv barátja: „Sosem szakított az alkohollal”

Szerző Neve

person-add Követés
Molnár Gusztáv küzdelme az alkohollal az elmúlt években már a nyilvánosság előtt zajlott. Bár megjárta az elvonót, és többször úgy tűnt, talpra állt, egy barátja most kiteregette az igazságot, miszerint soha nem tette le a poharat.

Molnár Gusztáv körül nincs vége a botránynak. Miután a színészt rettenetes állapotban, az utcán találták meg szerdán, nyilvánvalóvá vált, hogy újra nagy bajban van, és képtelen megbirkózni függőségével.

Molnár 2022-ben szakított akkori feleségével, Fazekas Viviennel, aki mellett egy ideig úgy tűnt, képes leszámolni az ivással, ám az alkohol utáni vágy erősebbnek bizonyult. Után megjárta az elvonót, ám mégsem találta a helyét, visszaesett, kórházba is került, majd őszintén beszélt arról is, hogy anyagi problémákkal küzd.

Idén év elején megint felcsillant a remény, hogy élete egyenesbe kerülhet, újra rátalált a szerelem. De rövid életű volt a boldogság, a színész most újra mélyponton van, környezete pedig már tehetetlennek érzi magát.

Az RTL-nek most egy, névtelenséget kérő közeli barát mesélt Molnárról, és sokkoló dolgot árult el: a Drága örökösök egykori sztárja igazából soha nem tette le a poharat.

Gusztáv valójában sosem szakított az alkohollal, az elmúlt hónapokban többször is kórházba került,

a friss kapcsolata is ráment a szenvedélybetegségre. Ennek ellenére a hozzá közel állók nem engedik el a kezét, abban bíznak, hogy ez a mélypont végre tényleg észhez téríti” – mesélte a barát Fókuszban.

A televíziónak adott korábbi interjúban a színész azt mondta, szerinte legalább 2-3 évre van szüksége, hogy talpra álljon. Barátja szerint most újult erővel fut neki a gyógyulásnak, de ez nyilván nem fog menni, ha kis időre sem képes szakítani szenvedélyével.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Vajda János/MTI)