Hírösszefoglalónkban még: Erős Antónia őszintén vallott házasságáról, Zámbó Adrián nehéz időszakon van túl, Bródy János fia tovább küzd a vagyonáért a börtönből, miután elutasították fellebbezését.

Erős Antónia

A népszerű híradós októberben ünnepli 55. születésnapját, és ennek apropóján egy hosszú interjút adott a Meglepetés magazinnak. Az interjúban őszintén beszélt arról, hogy milyen érzés számára ötvenes nőnek lenni, és megosztott néhány titkot a házasságáról is, amelyet már több mint 25 éve ápol férjével.

A műsorvezető elmondta, hogy az öregedést az élet természetes velejárójának tartja, és bár nem ítéli el azokat, akik plasztikai műtétet végeztetnek, ő maga inkább kozmetikai kezelésekkel igyekszik megőrizni bőre állagát. Szerinte az ötvenes éveikben járó nőknek gyakran már van egy hosszú házasságuk, szerető családjuk és megbízható barátaik, ami rendkívül felszabadító érzést nyújt.

A házasságáról szólva Erős Antónia elárulta, hogy férje, akivel 1997 óta élnek együtt, szinte sosem mutatkozik a nyilvánosság előtt, ezért sokan úgy emlegetik, mint Columbo feleségét, aki csak a háttérben van jelen. A házasságukban ők is megélik a nehezebb időszakokat, de mindig sikerül átvészelniük ezeket, mert a kapcsolatuk alapja a szeretet és a kölcsönös megértés.

Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok,

de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást” – vallotta Erős Antónia. Hozzátette, hogy a harmonikus kapcsolat kulcsa az önzéstől való elengedés, különösen, ha gyerekek is vannak a családban.

Zámbó Adrián

Zámbó Krisztiánnak és testvérének, Zámbó Adriánnak rendkívül nehéz időszakban kellett helytállnia az Ázsia Expressz műsorában. Zámbó Adrián ugyanis nemcsak egy szakításon ment keresztül, de egyik legjobb barátját is elveszítette, és csak a temetés után csatlakozott a műsorhoz.

A Zámbó testvérek hatalmas elszántsággal vágtak neki a kalandoknak, ám Adrián lelke mélyén kemény dolgokkal küzdött meg. „Az utóbbi hónapokban nagyon sok rossz dolog történt az életemben.

Kezdődött azzal, hogy véget ért a kapcsolatom,

de a legrosszabb, hogy az Ázsia Expressz fotózásra az egyik legjobb barátom temetéséről érkeztem. Úgy döntöttem, hogy miatta végigcsinálom a műsort, hogy egy kicsit felejtsek” – mondta Zámbó Adrián a Borsnak.

Zámbó Krisztián, Adrián bátyja, szintén megszólalt a portálnak, és elmondta, hogy bár tudta, min megy keresztül az öccse, néha megfeledkezett róla a verseny hevében. 

Hihetetlenül büszke vagyok az öcsémre, mert elképesztő napokon vagyunk túl.

Az, ahogy ő rohan bele a feladatokba, engem is feltüzel és magával ragad. Esténként érződik, hogy támogatásra van szüksége, amit én igyekszem is megadni neki” – nyilatkozta Zámbó Krisztián.

Bródy János fia

Bródy Dániel Miklós, a híres magyar zenész, Bródy János fia, jelenleg börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban, és továbbra is harcol az igazáért és a vagyonáért – írja a Blikk

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész fia tavaly decemberben kapott két év börtönbüntetést és 186 millió forintnak megfelelő pénzbírságot.

Bródy Dániel az ítélet kihirdetése óta is folyamatosan küzd az igazáért, és fellebbezéseket nyújtott be, hogy enyhítse a büntetést, valamint megpróbálja visszaszerezni zárolt vagyonát.

A férfi ügyvédje igyekezett enyhítést kérni az ítéletre, de az amerikai bíróság elutasította a beadványt. A bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Bródy Dániel vagyonát, beleértve ingatlanait és bankszámláin lévő pénzét, zárolták a hatóságok, és ezekből szeretné kifizetni a Szövetségi Betétbiztosítási Intézmény számára megítélt pénzbüntetést. Azonban a bíróság egyelőre nem engedélyezte ezt.

Az ügy Bródy Jánost is megviselte, a népszerű zenész azóta is kerüli a nyilvánosságot, és hallgatásba burkolózik fia ügyével kapcsolatban. Bródy Dániel helyzetét tovább nehezíti, hogy korábbi ügyvédje felmondott, így a férfi most kijelölt védővel folytatja a harcot a bíróságon.

Bródy Dániel jelenlegi nehéz helyzetét csak súlyosbítja, hogy az amerikai bíróságon folytatott küzdelmei egyre bonyolultabbak és hosszabbak, miközben a családja és barátai igyekeznek támogatni őt ebben a kihívásokkal teli időszakban.

Trap kapitány

Trap kapitány, aki Molnár Tibor néven is ismert, a Sztárban Sztár All Stars egyik nagy esélyese, de szívproblémái miatt komoly kihívásokkal néz szembe. A tavalyi évadban bejelentette, hogy orvosai tanácsára abba kell hagynia a beatboxolást, mert az komolyan megterheli a szervezetét. A TV2 sztárja elfogadta a tanácsot, és több káros szokásáról is lemondott, a kötelező ellenőrzésekre viszont nem jár.

Trap kapitány a Bors című lapnak elárulta, hogy állapota változatlan a tavalyi évhez képest, de nem lett rosszabb. 

Nagyon rám ijesztettek az orvosok, amikor kiderült, hogy a beatboxolás nagyon legyengítette a szívemet.

Ezért lemondtam a káros szenvedélyeimről, visszavettem a koncertek számából is. Idén tizedannyi fellépést vállaltam, mint korábban, és inkább a saját projektjeimre koncentráltam” – mondta az előadó.

Annak ellenére, hogy tisztában van vele, hogy állapota romolhat, Trap kapitány nem hajlandó teljesen lemondani a beatboxról, bár csak loopstationnel vállal fellépéseket, hogy ne terhelje túl a szívét.

Tudom, hogy kellene rendszeresen orvosi ellenőrzésekre járnom, de nem teszem,

mert úgy éreztem, minden rendben. Most is volt egy húzósabb időszakom, és éreztem, hogy még mindig nem vagyok teljesen jól, de remélem, ezt az évadot túl fogom élni!” – tette hozzá.

@sztarbansztartv2 Trap kapitány az egész nézőteret megtáncoltatta 👀😜 #sztarbansztar #tv2 ♬ eredeti hang - Sztárban Sztár

Trap kapitány felkészült rá, hogy fárasztó hetek állnak előtte a Sztárban Sztár All Stars versenyében, de optimistán és lelkesedéssel tekint a megpróbáltatások elé. „Imádom a formátumot, és bár azt gondolom, hogy elsőként fogok kiesni, tavaly is ezt hittem, és mégsem így lett” – zárta a beszélgetést humorral az előadó.

(Borítókép: Trap kapitány. Fotó: Papajcsik Péter/Index)