Az alábbi hírességeket náluk sokkal ifjabb nők tartják fiatalon.

1. Mick Jagger

A Rolling Stones frontembere, Mick Jagger már 81 éves, a barátnője azonban egy 37 éves balett-táncos, Melanie Hamrick, akivel 2014-ben jöttek először össze, és van egy 8 éves gyermekük is. Mick Jagger első gyermeke már elmúlt 53 éves, de a kisebbek is mind elmúltak 40, így az a különös helyzet állt elő otthon, hogy a rocklegenda aktuális barátnője jóval fiatalabb, mint Jagger gyermekei. 

2. Robert de Niro

Robert De Niro 1976 és 1988 között Diahnne Abbott férje volt, majd 1997-2018 között Grace Hightowerrel élt házasságban. Azóta a színész egy Tiffany Chen nevű nővel él együtt, aki 45 esztendős, vagyis 8 évvel fiatalabb De Niro legidősebb gyermekénél, aki 53 éves. 2023 áprilisában a nő egy kislánynak adott életet, aki a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta. Ő a színész hetedik gyereke.

3. Dick Van Dyke

A 98 éves Dick Van Dyke 2012-ben vette feleségül Arlene Silver sminkmestert, akivel a SAG díjátadón találkozott először. Arlene 46 évvel fiatalabb a férjénél, vagyis idén lett 52 esztendős. „A köztünk lévő korkülönbség tény, de az életünkben ez teljesen lényegtelen” – nyilatkozta korábban a nő, aki 10 évvel fiatalabb, mint a színész legfiatalabb gyermeke. 

+1 Kiszel Tünde

Kiszel Tünde a napokban újra sokkolta követőit azzal, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfi oldalán pózolt. Azt nem árulta el, hogy hány év korkülönség van köztük, mindenesetre feltűnően fiatalabb az új párja: Kiszel már elmúlt 63 éves, miközben a férfi inkább a 20-as évei közepén járhat. Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella 23 éves. 

(Borítókép: Mick Jagger és Melanie Hamrick. Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Getty)