Hírösszefoglalónkban még: nyolc lyukat fúrtak Szacsvay László a hasába, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti őszintén vallott a kapcsolatukról.

Szacsvay László

Szacsvay Lászlónak nyolc lyukat fúrtak a hasába, ugyanis egy komoly beavatkozáson esett át a nyáron. A színészlegenda még mindig lábadozik, vannak fájdalmai is, de elmondása szerint egyre jobban érzi magát. 

„Nem akarok köntörfalazni: iszonyatosan meleg, igencsak szenvedős és izzadságszagú volt az idei nyár. De legalább nem volt eseménytelen: átestem egy kisebb műtéten, éppen abból lábadozom. Nyolc lyukat fúrtak a hasamba. Időnként egyes mozdulatoknál még érzek fájdalmat, de napról napra jobban vagyok” – mesélte a színművész a Star magazinnak az operációról, hozzátéve:

77 éves leszek, bízom benne, hogy élek még egy pár napot

„Egyébként a beavatkozás hamar megvolt, szerencsére csak egy napot töltöttem a kórházban. Reggel nyolcra bementem, elaltattak, majd délután négykor felkeltem. Megtaláltam a dohányzót, cigarettáztam egy kicsit, aztán visszafeküdtem aludni” – emlékezett vissza a történtekre.

Vastag Tamás

Vastag Tamás és gyermekei édesanyja régóta próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de végül szakítottak. A Blikk szerint a 33 éves énekes és egykori kedvese már rég nincsenek együtt, sőt jó ideje „se veled, se nélküled” kapcsolatban éltek. Vastagnak időközben pedig már új párja is van. A bulvárlap szerint az illető hölgy zenész és maga is háromgyermekes édesanya. A Blikk megkeresésére Vastag csak annyit közölt, hogy a magánéletével kapcsolatban nem szeretne nyilatkozni. 

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Ázsia Expressz nem volt túlságosan jó hatással Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi kapcsolatára. A házasok azonban nemrég cáfolták, hogy bármi gondjuk lenne egy élő bejelentkezésben, amit a Bors szemlézett.

„Már másodszor kerültünk így címlapra, mindkétszer azzal, hogy válságba került a kapcsolatunk. (...) Emiatt szerettem volna mindenképpen bejelentkezni élőben, mert bár tudom, hogy ez az ismertség velejárója, de nekem kimondottan rosszul esik, hogy ilyesmiket terjesztenek, hogy válságban van a házasságunk, mert ez egyáltalán nem igaz” – kezdte Laky, majd így folytatta: 

„16 év után szerintem mindenhol van olyan, hogy elhangzik egy hangos szó vagy van egy veszekedés. Olaszosak vagyunk, ezt vállalom, mindig kimondjuk, amit gondolunk, illetve az Ázsia Expresszben egyébként is egy extrém helyzetnek voltunk kitéve. Ennek ellenére nem értek azzal egyet, ahogy Guszti ott viselkedett és igenis vannak indulatkezelési problémái, amiken dolgozik és kell is még neki, de semmiképpen sem gondolom, hogy megérdemelnénk azt, amit emiatt kapunk” – mondta Laky Zsuzsi, majd Dietz vette át a szót. 

„És akár hiszitek, akár nem, ebben a műsorban is voltak jó pillanataink, csak ezeket nem mutatták meg az adásokban, csak azokat, amikor felemeltem a hangom, mert rosszul kezeltem egy-egy helyzetet. De ezeket nekem Zsuzsival kell megbeszélnem, ami szerintem sikerült is, és szeretném én is megerősíteni, hogy köszönjük szépen, de semmi problémánk nincs egymással vagy a kapcsolatunkkal” – tette még hozzá a férj.

(Borítókép: Vastag Tamás. Fotó: Németh Kata/Index)