Nagy Melanie egy podcastban mesélt arról, hogyan élte meg a válást, és meglepő részleteket is elárult a kapcsolatukról.

Két és fél éve derült ki, hogy G.w.M elköltözött a családjától és szakítottak Nagy Melanie-val. Az egyedülálló édesanya az Egy ritmusban című podcast legújabb részében Ábel Anitának mesélt őszintén a válásáról, az elmúlt időszakról és arról, milyen a viszony most köztük. 

Nagy Melanie nem tagadja, hogy kemény időszakot élt át a szakítás után, és azt mondja sokkos állapotba került. Ráadásul egy meglepő dolgot is elárult: őt is meglepte, hogy a rapper elhagyta.

Engem is váratlanul ért a szituáció, hogy ezzel nézünk szembe.

Nem az volt, hogy egy párbeszéd történt, aminek a következtében tudomásul vettem, hogy mi történik, és akkor ezt a gyerekeknek valahogy közölnünk kell közösen, hanem engem is váratlanul ért..."

Nagy Melanie azt mondja, azért is lepte meg párja döntése, merrt biztos volt benne, hogy sikerül együtt felülkerekedniük a problémákon.

"Nyilván voltak hullámvölgyek, amiket megoldottunk, meg túlléptünk rajta,

de én valahogy úgy gondolkodtam, hogy ennek nincs vége, tehát hogy annyira szoros az összetartozás és a szeretet, hogy mindig mindent meg tudunk oldani.

Abban az időszakban én tényleg nem éreztem azt, hogy ott konkrétan történt volna valami eset..."

Az egyedülálló anyukának azóta sikerült talpra állnia, és saját projektjein dolgozik: műsort vezet, sminkesként is kipróbálhatta magát és hamarosan visszaül az iskolapadba is. Ráadásul, ha nem is teljesen rendeződött a viszony közte és G.w.M között, az indulatok már csitultak, ami megkönnyíti a közös gyereknevelést.

(Blikk)

(Borítókép: Nagy Melanie. Fotó: YouTube)