Hírösszefoglalónkban még: szülés utáni depresszió kínozta Illés Fannit, Csuti bármit megvesz a gyerekeinek.

Illés Fanni

Illés Fanni paralimpikon úszó a Palikék Világa Ilyen az élet című műsorában elárulta, hogy komoly szülés utáni depresszióval küzdött. 

„Szerintem akkor kezdtem belecsúszni ebbe a szülés utáni depresszióba, mikor visszamentem az uszodába. Nem nagyon találtam a helyem, de otthon is azt éreztem, hogy oké, édesanya vagyok, de otthon se tudtam úgy teljesíteni, az uszodában sem. Ez indította el” – mondta a paralimpikon.

Csuti

A kisfia egy quadot kapott tőle születésnapjára, és a kislánya is bátran kérhet szinte bármit, ugyanis Csuti szerint az ajándékoknak nem az értékük a fontos. 

Medox, Csuti kisfia nemrég töltötte be a hatodik életévét, és az édesapjától egy quadot kapott erre az alkalomra. Ez egyfajta jutalom is, hiszen a kisfiú már ilyen fiatalon nagyon elfoglalt és szorgalmas.

„Ha jól viselkedik, jól tanul, rendesen sportol, és azt látom, hogy van értelme annak, amit kér, akkor megkapja. Ha pónit kér, akkor pónit kap! Szerencsés vagyok, jó körülmények között élek. A gyerekeimnek is szeretnék minden tőlem telhetőt megadni. A tárgyi dolgoknál azonban fontosabb, hogy boldogok legyenek és hogy minél többet legyünk együtt, sok élményt gyűjtsünk!” – jelentette ki az édesapa a hot! magazinnak.

Stohl András

Stohl András nyíltan beszélt alkoholproblémáiról Till Attila új filmje, az És mi van Tomival? kapcsán. A Jászai Mari-díjas színművész elmondta, hogy közel egy hónapja nem fogyaszt alkoholt, miután családja arra kérte őt, hogy hagyja abba – számolt be a Blikk.

„Kérték, hogy ne csináljam. Ne legyen ez, hogy mindennap ezzel vezetem le a feszültséget. Úgyhogy most három hete gyakorlatilag tiszta vagyok” – idézte Stohlt a 24.hu.

„Nekem az a szerencsém, hogy nekem a családom szólt. Egész egyszerűen azt mondták, hogy nem vagyok szép, hogyha iszom. Megváltozik az arcom. Arról nem beszélve, hogy az embernek megváltozik a viselkedése” – magyarázta Stohl András.

Simon Kornél

Tabuk nélkül beszélt a függőségeiről Simon Kornél. A színész-rendező óriási küzdelmet folytatott az alkohollal és a drogokkal, mígnem eljött az a pont, amikor érezte, megálljt kell parancsolnia magának.

„Egyszer csak tetten értem, hogy lelki fájdalomcsillapítónak használom az alkoholt. Sokáig az előadás szent volt. Amikor átléptem azt, hogy előadás előtt, aztán közben is meg lehet inni valamit… fondorlatosan megmagyaráztam magamnak” – kezdte Simon. 

„Felfedeztem, hogy ez konkrét szerhasználat. Viszkit ittam például sörrel. Voltak gyenge próbálkozásaim, hogy megszabaduljak ettől, aztán megint jött valami, ami miatt azt gondoltam, ezt megérdemlem, vagy szükségem van rá” – mondta a Magyar Hang Mindenki függő című műsorának felvételén a színművész. 

„Amit én használtam, azt egodrognak is nevezik... Szemernyi kétségem nem volt, hogy ha én kitalálok valamit, az csak jó lehet. Volt egy pillanat, amikor a mélypont közelében azt gondoltam, már hosszú ideje nem csinálok semmit, és csak hallucinálom, hogy dolgozom. Ez az előadás azóta is megy. Azóta józanul és tisztán is megnéztem, és voltak benne ötleteim. Furcsa módon, a kreativitást nem ölte meg, de sokszor volt levágós, hogy nem józanul ültem ott” – mondta Simon Kornél, akinek a felesége, Gryllus Dorka is észlelte a figyelmeztető jeleket.

Az egyetlen ultimátum az volt, ami a józanság felé indított el, amikor azt mondta, elválik, mert nem bírja tovább.

– emlékezett vissza Simon, aki azóta megszabadult 25 kilótól, és az élete visszatért a normális kerékvágásba.

(Borítókép: Simon Kornél. Fotó: Papajcsik Péter/Index)