A Nyerő Páros évek óta az RTL egyik legsikeresebb műsora, hiszen még a legerősebb kapcsolatokat is próbára teszi.

Papp Gergő és Judit

Papp Gergő és Judit 2020 nyarán 17 éves kapcsolatuknak mondtak búcsút nem sokkal a műsor után. A válást követően a műsorvezető hamar szerelembe esett egy nála 24 évvel fiatalabb énekesnővel, ám ennek a románcnak is vége szakadt 2022-ben.

Boráros Gábor és Jákl Mónika

Nemrég mi is beszámoltunk arról pletykáról, hogy Boráros Gábor és Jákl Mónika 11 év és egy gyermek után szakítottak. A pletyka azután kapott szárnyra, hogy Jákl egy olyan képet osztott meg, amit eredetileg egy másik férfi rakott ki róla. A képre szívecskéket szerkesztett, a felhasználók ez alapján biztosra veszik, a férfi az új párja lehet. A sztárpár viharos kapcsolatába már a nézők is betekintést nyerhettek, ugyanis korábban ők is szerepeltek az RTL Nyerő Páros című műsorában, ahol több durva veszekedésük is volt. 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

Kulcsár Edina és Szabó András 2022 elején jelentették be, hogy válnak. Edina azóta már a rapper G.w.M felesége. Elmondásuk alapján már a műsor alatt sem volt rendben a házasságuk, és noha egy évig küzdöttek, hogy rendbe tegyék a kapcsolatukat, végül nem sikerült.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszú próbálkozás után tett pontot kapcsolatuk végére. Juniort azóta Dárdai Blanka oldalán találta meg a boldogságot, és bár többször is megszellőztették, hogy szakítanak, de eddig mindig visszataláltak egymáshoz. Legutóbb az Ázsia Expresszbenszerepeltek együtt

Széphalmi Juliska és Sánta László

A színészek 2018-ban szerepeltek a műsorban. A két művészlélek nem sokkal később, összesen hat együtt töltött év után, 2020 őszén váltak el.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt

Szabó Zsófi és Kis Zsolt az első évadban, 2016-ban tűntek fel. Válásuk óta Zsófi Shane Tusup menyasszonya is volt, de az a kapcsolat sem bizonyult tartósnak. 

Bálint Antónia és Dr. Bársony Farkas

Bálint Antónia több mint nyolc év után tért vissza a showműsorok világába tavaly: a Nyerő Párosban volt élettársa, Dr. Bársony Farkas oldalán volt látható. A jelenleg bankszektorban dolgozó ex-szépségkirálynő később elárulta, hogy a szakításának semmi köze a Nyerő Pároshoz.

„A szakítás hosszú hónapok óta érett. Semmi köze a Nyerő Pároshoz. Már a forgatásokat megelőzően egyszer elváltak az útjaink, de aztán kibékültünk. A műsor ismét összehozott bennünket, ám véget ért” – árulta el korábban a Blikknek.

Vasvári Vivien és Fecsó

Vasvári Vivien és Fecsó ugyan megnyerték a második évadot megnyerték, de ez sem mentette meg a kapcsolatukat: két évvel később elváltak. Sárdobálás, nyilvános sértegetés, pénzügyek kiteregetése – mind megjelent a válás alatt. Azóta viszont mindketten újra szerelmesek és boldog párkapcsolatban élnek. 

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Papajcsik Péter/Index)