Hírösszefoglalónkban még: Krausz Gábor őrjöngött az Ázsia Expressz befutója miatt, Tornóczky Anita apás szülést szeretne.

Tornóczky Anita

Hamarosan megszületik Tornóczky Anita és párja, Miklós babája. A szülők minden erejükkel azon vannak, hogy felkészüljenek a nagy napra. Most kiderült, hogy a műsorvezető mindenképpen úgy szeretné világra hozni az első gyermekét, hogy a párja, Miklós is mellette van.

„Nagyon izgalmas ez a mostani időszak. Igyekszem begyűjteni hiteles információkat, a szülésfelkészítésen is lelkesen jegyzeteltem, már a táska is be van pakolva az infók alapján. Pontosan tudjuk Miklóssal, mire kell készülnünk, milyen fájásokkal érdemes majd elindulni otthonról, hogyan tud majd a szülőszobán masszírozással a fájdalmaimon enyhíteni, és azt is megtanuljuk később, hogy otthon a kisbabának miként tudunk majd segíteni hasfájáskor.

Természetes szülésre készülök, ahol a párom is bent lesz.

Ami pedig a babaholmikat és a bútorokat illeti, azok anyukámék garázsában tornyosulnak, arra várva, egyszer végre a helyükre kerülhetnek. Szinte mindent beszereztünk, a szoptatós fotel és a babaöböl épp a napokban érkezett meg, a születésnapomra kiságyat kaptam a szüleimtől, a barátaimtól pedig légzésfigyelőt és babaőrt” – mesélte a kismama a Story magazinnak.

Bereczki Zoltán

Nagyban zajlanak a Csináljuk a fesztivált! előkészületei. A Blikk információi szerint a negyedik évadban új zsűrivel jelentkezik a show: három tagtól megvált a Duna csatorna zenés műsora, ám őket mindössze egyetlen egy új ítésszel pótolják. A hírek szerint Freinresz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi már nem ülnek majd a pódiumon, helyettük Bereczki Zoltán énekes-színész szerepel negyedikként Balázs Klári, Korda György és Janza Kata oldalán. A színész-énekesnek nem ez lesz az első megmérettetése, mint zsűritag: korábban évekig véleményezett a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. 

Krausz Gábor

Úgy tűnik, nem pont úgy zajlott az Ázsia Expressz fináléja, ahogy azt a tévénézők láthatták. Az idei évadot Sáfrány Emese és Béres Anett nyerte, míg Krausz Gábor és Mikes Anna a második helyen végeztek. Bár ez a tévében nem látszott, a sztárséf állítólag teljesen kiborult, majd a táncosnővel együtt elsiettek a helyszínről a befutó után. A Story információi szerint az eredményhirdetés után a sztárséf teljesen kiborult, indulatos lett, válogatott szitkozódások hagyták el a száját.

„A döntő után elöntöttek az érzelmek, és káromkodtam is rendesen, de az nyilván nem nektek és a győzelmeteknek szólt. Ezúton szeretnék gratulálni, mert ez ott akkor elmaradt. Kőkemények voltatok” – mondta a sztárséf az Ázsia Expressz kibeszélő műsorában. 

Később a csatorna bulit tartottak a stáb, illetve az utolsó három páros – Juniorék, Krauszék és Anették – számára, hogy megünnepeljék a hosszú és kimerítő forgatás végét, ám ezen sem vett részt a második helyezett páros.

Nagy Feró

Egyedül maradt a zenekarban a Beatrice alapítója, Nagy Feró, miután a basszusgitárosa is bejelentette a távozását – számolt be az Index. Laczik Fecó – aki csaknem 30 éven át volt az együttes tagja – a Virtuscircus zenekarral folytatja tovább. 

Laczik kilépésével bizonytalanná vált a zenekar sorsa, ugyanis nemrég fia is kilépett és jelenleg zenészek sincsenek. Nagy Feró és a Beatrice egyelőre nem nyilatkozott a történtekről.

(Borítókép: Bereczki Zoltán. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)