horoszkóp

Ki a hét lúzere? A mulató Schoberték? Molnár Anikó?

2007.08.12. 22:16
Rubint Réka önbüntető papucsa egy elemzést megérne, írásunkban mégis inkább a Schobert család nyilatkozataira koncentráltunk, amikor életükben először meglátogatták a Sziget Fesztivált. Figyelemre méltó ezenkívül, hogy Molnár Anikót az élet mellnagyobbításra kényszeríti, Czene Attila pedig lelkiismereti okokból kér pénzt esküvőjének részleteiért.

Az elmúlt időszak tapasztalataiból egyértelműen látszik, olvasóink leginkább hazai hírességeink bénázásaira, illetve dadaista nyilatkozataira nyitottak. Igaz, hogy ezen a héten Britney Spears az idegösszeomlás szélén klipforgatás helyett levetkőzött, majd szexet imitált egy statisztával; egy magát kellető meztelen modell mélységesen csalódott a világban, amikor kirángatták Hugh Hefner pezsgőfürdőjéből, és szexuálisan zaklatták, mégis inkább a hazai eseményeket tekintjük át.

A Túró Rudi automata a droglelőhely

A Schobert család nyilatkozataival olyan magasra tette a lécet, amikor meglátogatta a Sziget Fesztivált, hogy még a nehéz sorsú Molnár Anikó sem biztos, hogy képes átugrani azt a maga 180 centijével. Norbert és Réka kollégáink kíséretében első alkalommal látogatott ki a kulturális eseményre, és már önmagában Rubint Réka önbüntető fapapucsa is dobogós helyet biztosítana számára az olvasói szavazáson, de még nyilatkozott is.

(Nehezen választottuk ki a három szigeti rövidfilm közül azt, amelyikben a legsűrűbben kapjuk a tanítást, végül ezt emeljük most ki)

Többek közt olyanokról, mennyire irritálná, ha egy piszkos körmű punkfiú ujjazná a lányát; férje pedig a Túró Rudi lelőhelyeket nevezte az első drogautomatának, és azt is kijelentette bölcsen, a népnek "update panem et circenses" kell. Norbert egyébként utálja, ha ráfolyik más izzadtsága egy koncerten, ahol a tömegben nem érezheti, hogy ő egyéniség.

Plasztikai beavatkozással boldogulhat

Eheti személyes kedvencünk mégis Molnár Anikó, aki kijelentette, a sors kényszerítette arra, hogy hét évvel az első mellnagyobbító műtéte után ismét növelje mellének térfogatát. Az egykori Nagy Ő a Best magazinnak elmondta, nem hitte volna, hogy még egyszer plasztikai sebészhez kell majd fordulnia, hogy az életben boldogulni tudjon.

Czene Attilát nyomasztaná, ha válogatnia kellene, mely újságoknak nyilatkozzon arról, hogy feleségül veszi Bánhidi Petrát. Lelkiismerete megnyugtatása érdekében ezért úgy döntött, pénzt kér azoktól a lapoktól, amelyek be szeretnének számolni az esküvőjéről. Ugyancsak kedves történet, hogy a Feljelentő rovatunk számára írt olvasói élménybeszámoló alapján a melírozott hajú Kasza Tibor szomorúan konstatálta a Hungaroringen, hogy zajos a Forma-1 Magyar Nagydíja, és barátnőjével együtt egy csöndesebb helyszínt választottak szemlélődésre.

Lehet egy modellnek tortát enni?

Klikk!

Sebeők János csalódásként élhette meg, hogy a Déli pályaudvarnál a 139-es buszon - olvasónk beszámolója alapján - senki sem ismerte fel. Az író-filozófus több áldozatra is képes volt az utóbbi időben, hogy a bulvárközélet részeként tartsák számon, barátait is a C-listás hírességek köréből válogatja.

Egy kérdésével Budai Bernadett kormányszóvivőnek is sikerült egy kis teret nyernie, aki az ország tortájának megválasztására tartott sajtóeseményen a következő kérdést intézte Magony Szilviához: "Lehet-e egy modellnek tortát sütnie és megennie?"

Virág az apját akarja

Gáspár Győző nevét minden aktív bulvárújságíró klaviatúrája magától is képes már leírni, most ismét meg kell említenünk. A show-szereplő videóinterjúban nyilatkozott arról, a gonosz média elszakította őt Bea asszonytól, házasságuk tönkrement. Láthatóan az is elszomorította a beszélgetés közben, amikor fiatalabbik lányához, Virághoz azt a kérdést intézte, kinél szeretne majd maradni, ha ők elválnak, és Virág azt válaszolta, az apjánál.

Szemérmességünk miatt ebben a szavazásban a magánéleti bukásokat nem tekintjük egyenrangúnak az elképesztő nyilatkozatokkal, de azért meg kell említenünk Hajdú Péter csalódását, aki kedden eljegyezte barátnőjét, csütörtökön pedig megtudta, a kapcsolatban nem csak ketten vannak, Sarka Katának szeretője van.