Jessica Albának nem ciki az egyéjszakás kaland

2007.06.18. 16:41
A színésznő szereti a szexet, amit nyíltan vállal és hirdet. Ráadásul az egyéjszakás kalandokat se veti meg.

Az amerikai Cosmopolitan magazinnak adott interjúban Jessica Alba kitért arra, hogy milyen a viszonya az egyéjszakás kalandokhoz. "Lehet néha egy-egy egyéjszakás kalandom, és én az a típusú lány vagyok, aki reggel körülnéz, és azt mondja: "Tényleg itt kell lennem?". Nem kell összebújni, meg ilyenek, mert tudom miről van szó, és nem akarok többet kihozni belőle. [...] Szerintem sok nő többet képzel bele az ilyen helyzetekbe, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásuk, amiért csak szexelni akartak. Nekem nem igazán van gondom azzal, hogy csak a szexre vágyom. Soha nem is volt" - számolt be magánéletéről a színésznő.

A csapongó, kalandokat kereső életmódnak vannak előzményei, korábban az InStyle magazinnak arról mesélt, hogy mindig lázadó természetű volt. Az egyéjszakás kalandok kapcsán a Sin City főszereplője hozzátette: "Csak tudni akartam, milyen különböző emberekkel együtt lenni. Nem gondolom, hogy egy lány kurva lesz, ha szereti a szexet."

A Fantasztikus négyes második részének bemutatása előtt nem sokkal nyilatkozó hölgy egyébként legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy két "Ki a legszexibb nő?" címet is nyert egy héten belül, pedig egy évvel korábban az egyik legnevesebbnek számító FHM Top100 szépsége közül csak a kilencedik volt.