Jessica Alba és Drew Barrymore a legszexibbek közt

2007.04.26. 12:56
Jó pár hasonló listával találkozhattak már a Velveten az elmúlt években, de már most, 2007 elején is többekről derült ki, hogy ők a világ legszexisebb női. Jelenleg épp az FHM és a People mondták meg a tutit.

Megvan az FHM ezévi százas szexilistájának első tíz helyezettje, ami a múlt heti állapothoz képest is változott, és szokás szerint jelentős eltéréseket mutat az előző évekhez képest is. Az idei nyertes, Jessica Alba tavaly még a kilencedik hellyel kellett hogy beérje, míg azelőtt fel sem kerülhetett a legkívánatosabbak közé. Ez pesze számunkra nem igazán újdonság, a Velvet olvasói ezt már rég megmondták. A 2006-os győztesnek, Keira Knightley-nak viszont idén a top tízbe sem sikerült bekerülnie. Harmadikról ötödik helyre csúszott az elmúlt évben Scarlett Johansson - aki a Glamour listáján például az első -, még többet, négy helyet esett Angelina Jolie, az idei nyolcadik. Ő egyébként 2004 óta mindig befér az első tízbe, sőt, egy másik felmérés szerint nincs is nála szexibb .

Jessica Alba

Kiesett viszon Beyonce, akinek szintén 2004-től bérelt helye volt a legszebbek között, igaz ezt is csak az FHM olvasói gondolták így: februárban egy férfiaknak szóló honlap látogatói még egyet sem találtak, aki vonzóbb lenne nála. A Playboy listája szerint az FHM-nél csak ötödik helyezett Scarlett Johansson a legszexisebb, itt egyébként az olvasók a régi szép idők emlékére még Pamela Andersont is benyomták a top tízbe.

A női és férfi magazinok olvasóinak nem sokban hasonlít az ízlésük. Kate Moss például a New Woman női magazin olvasói szerint ötödik helyet érdemel, míg az FHM-listán az első százba sem sikerült bekerülnie, merthogy "kezd viharvertnek látszani".

Drew Barrymore

>Más lapok más olvasói szerint azonban más listák állnak össze. A People ezévi százas listájának élére például Drew Barrymore került. "Úgy vélem, az embert a boldogság teszi széppé. A boldog emberek szépek. Tükörként mutatják boldogságukat" - mondta a 32 éves Drew Barrymore a magazinnak, amelynek pénteki címlapján lesz látható a színésznő, de smink nélkül, akárcsak másik tíz szépség a várva várt számban.

Drew Barrymore eddig négyszer szerepelt a People százas szépséglistáján, de most először került az élre, és ezzel a címlapra. A People százas szépséglistáján ugyanakkor nem csak nők vannak: Angelina Jolie, Alicia Keys, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Scarlett Johansson, Halle Berry, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Carrie Underwood, Jennifer Garner mellett Brad Pitt, George Clooney és Leonardo DiCaprio is szerepel rajta.

Össze van zavarodva? Már maga sem tudja ki a legszexibb? Unja a celebeket? Vannak más szempontok is.