Megszületett Jessica Alba kislánya

2008.06.09. 15:05
A színésznő szombaton egy Los Angeles-i kórházban világra hozta kislányát – állítja a US Weekly. A hírt a kismama szóvivője is megerősítette.

A US Weekly információi szerint Jessica Alba a hétvégén világra hozta első gyermekét a Los Angelesben található Cedars-Sinai Egészségügyi Központban, ami a hírességek kedvenc klinikája. A magazin úgy tudja, hogy vasárnap a híresség édesapja étellel a kezében téblábolt a szülészet környékén, és büszkén hangoztatta, hogy „she is beautiful”, vagyis „ő gyönyörű”, amit ugyan lányára is érthetett, de valószínűbb, hogy inkább unokája nyűgözte le. A hírt nemrég Jessica Alba szóvivője is megerősítette. A celebitchy úgy tudja, hogy a kislány a Honor Marie Warren nevet viseli.

A híresség decemberben jelentette be, hogy párja, Cash Warren és ő első közös gyereküket várják. Jessica Alba színésznő és gyermekének apja 2004 óta vannak együtt, és a Fantasztikus négyes forgatásán ismerkedtek meg, ahol Warren rendezőasszisztens volt, a celeb pedig az egyik főszereplő. Bár tavaly nyáron volt egy kis mosolyszünet, szeptemberben kibékültek, és ennek meg is lett a gyümölcse. A nagy bejelentés után a színésznő sokáig gondolkozott azon, hogy vajon oltár elé álljon-e terhesen, végül április 30-án egy titkos ceremónia keretében kimondta a boldogító igent.

Képaláírás

A köztes időszak alatt természetesen számos új információval gazdagodtunk a várandós celebet és születendő gyermekét illetően. Először is kiderült, hogy Alba több hírességgel ellentétben nem fog levetkőzni terhessége alatt, majd megtudtuk, hogy retteg a szoptatástól, hangulata pillanatról pillanatra változik, és alakját mindenképpen meg akarja őrizni. A színésznő a fészekrakó periódusban pedig négymillió dollárért (kicsit több mint 700 millió forint) vásárolt egy négy szobás-négy fürdőszobás, vízeséses úszómedencével épült olasz stílusú Beverly Hills-i villát.

Később azzal állt elő, hogy csak spanyolul beszél majd gyermekeihez az első három évben, mivel óriási hibának tartja, hogy kislányként nem sajátította el nagyszülei anyanyelvét. Ezután egy rövid ideig tartotta magát az a pletyka, miszerint Jessica Alba is ikreket vár, majd kiderült, hogy a színésznő csak egyetlen egy gyermeket hord a szíve alatt. Ennek örömére április elején meg is tartotta a babaváró bulit, és rákapott a fűszeres ételekre.