Albert Györgyi és Galsai Dániel eddig csak barátkoztak, de mindig érezték, hogy ebből több is lehetne. Saját elmondásuk szerint azért nem kezdődött el kettőjük szerelmi viszonya előbb, mert mindketten házasságban éltek. Albert Györgyinek ugyan vannak fenntartásai a negyedik házassággal kapcsolatban, de úgy érzi, mintha kamasz lenne. Boldogok, noha a politikai nézeteik különböznek és ebből sok vita is adódik.

16 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással és szakmai kapcsolatnak indult. Albert Györgyi már három, Galsai Dániel pedig egy váláson van túl. Pár héttel ezelőtt az újságírónő azt mondta a Story-nak, hogy

Klikk!

Az esküvőt Horányban szeretnék megtartani, lehetőleg minél előbb. Csak a legközelebbi rokonokat és barátokat hívják el a kézfogóra. Nem terveznek nagy lagzit, csak beülnek az ottani cukrászdába pezsgőzni. Az esküvő hivatalos ügyeit Galsai Dániel intézi, akinek előző házasságából született hat éves kisfia barátként tekint Albert Györgyire. Együtt járnak kirándulni és a kisfiúval elvileg a hétvégén akarnak leülni beszélni. Albert Gyögyi szerint nem lesz túl nagy trauma ez a kis Marcinak, aki az édesanyjával lakik Horányban, két utcára édesapjától.

Mivel Galsai Dániel a Dunakanyarban, Albert Györgyi pedig Budapesten él, még nem döntötték el, hogy hol fognak lakni. Albert Györgyinek majdnem minden nap Pesten kell lennie, míg Galsai Dániel csak kétszer-háromszor jön fel a fővárosba egy héten.

Albert Györgyi nemrég megjelent Miért pont én? című könyvében őszintén vall mély depressziójáról és problémáiról. Most, hogy újra rátalált a szerelem, talán jobb is lehet a helyzet. Galsai Dániel elmondta, hogy ő nem depressziós, de már sokszor találkozott a családján belül is hasonló betegségben szenvedő emberekkel, tehát nem ismeretlen előtte a probléma. „Nyomtalanul sajnos soha nem tűnik el a depresszió, de Györgyit most elnézve láthatóan tünetmentes és nagyon remélem, hogy így is marad. Vannak ugyan rossz passzai, de kinek nincs?”