horoszkóp

Albert Györgyit nem érdekli a szex

2008.07.19. 11:20
Kapcsolódó cikkek (1)
Az újságírónőnek azóta nincsen párja, amióta harmadik férjével különváltak útjaik. Albert Györgyi saját bevallása szerint nem áll készen egy új kapcsolatra, és tulajdonképpen lemondott a szexről is, mégpedig egy egész életre. Némi örömöt csak az utazás és a társasági élet jelent számára, munkáját hiába kedveli, az itthoni médiában nem találja a helyét.

A 44 éves riporternő a Borsnak elmondta, jelenleg nem igazán érdekli a szex, pedig régebben az is előfordult, hogy két pasival ment haza egy éjszaka. Albert Györgyi úgy érzi nem egy alkalmi, hanem egy komolyabb kapcsolatra sem áll készen, de egyébként sem lenne alkalma ismerkedni. "Van két törzshelyem a városban, ahova rendszeresen járok, de ott mindig ugyanazok az arcok vannak. Velük barátokként tekintünk egymásra, és nem mint nő a férfira. Bár sokat járok külföldre, ott sem keresek udvarlókat, kerülöm a férfiak társaságát. A gondolataimban valahogy nincs helye a szexnek " - nyilatkozta a lapnak Albert Györgyi, akinek sejtelme sincs, hogy pontosan mi, vagy ki keltene benne vágyat és saját bevallása szerint egy életre lemondott a szexről.

A gondolataimban valahogy nincs helye a szexnek

Bár az élet egyik legszebb dolga hiányzik az életéből, vannak más örömforrásai. "Sokat utazom, és átmenetileg boldoggá tesz, és sokat járok társaságba is. Ezek a dolgok azok, amelyek miatt még ezen a Földön vagyok" - nyilatkozta a Borsnak Albert Györgyi. Hozzátette, bár szakmáját is szereti, nem igazán találja a helyét az itthoni médiában. Nem ez az első alkalom, hogy a riporternő furcsa kijelentésekkel borzolja a kedélyeket. Májusban például arról mesélt Szily Nórának, hogy a terhesség tüneteit produkálja, pedig neki sajnos nem lehet gyermeke. Később a fellépő tüneteket inkább a savtúltengésre vezette vissza. Történt mindez röviddel azután, hogy pont születésnapján tudta meg, hogy volt férje kedvese babát vár.

Albert Györgyi írásos formában is nyíltan vall problémáiról, hiszen írt már könyvet depressziójáról, zűrös pasiügyieről, és a hírek szerint készülőben van egy olyan kötet, ami a válásról szól majd, "A sorsra bízom, hogy jön-e valaki az életembe. Azt is elfogadom, ha egyedül maradok. Nincs könnyű dolgom, mert ismert vagyok és nem biztos, hogy valaki egy újabb történet akar lenni a következő könyvemben" - nyilatkozta áprilisban az újságírónő, akinek láthatóan egy év után sem sikerült kiheverni a szakítást ."Kicsit üres a lelkem és még nem hevertem ki a harmadik férjemet. Szoktam vele álmodni, sőt olyan is előfordul, hogy átnyúlok az ágy másik felére, ahol aludni szokott, és keresem, de nincs ott."