horoszkóp

Lily Allen lenne Anglia Lindsay Lohanje?

2007.06.04. 11:00
Az ifjú énekesnő azt állítja, annyit piál, hogy akár az életébe is kerülhet a dolog. Valódi problémáról van szó, vagy csak nem akar lemaradni versenytársaitól? A fél osztály leszopása mindenesetre ígéretes kezdet volt.

Lily Allen brit énekesnő. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert ugyan sokat hallani róla, de csak arról, hogy nem az éneklés miatt rúgták ki a suliból, vagy hogy kinek miket szólt be. A taktika jó: Paris Hilton is előbb kezdett pornóvideó-gyártásba, mint dalolásba, és nézzük csak meg hol tart most: minden nap szó van róla, és még a cellatársait is nagy gonddal válogatják meg neki.

Szóval a művészileg egyelőre elhanyagolható teljesítményt felmutató Allen kisasszony bevallotta: ő is alkoholfüggő. "Most alkoholista vagyok. Nem jó. Ezért is akarok visszamenni a stúdióba.[...] Egy pillanatra leálltam, és azt mondtam magamnak: ha így folytatom tovább, meg fogok halni" - mondta el Anglia Lindsay Lohanje a FemaleFirst.co.uk-nak.

Apu részegen is szeret

A lánya minden gondját megértő apuka most is azonnal talált mentséget: szerinte kislánya akkora nyomás alatt dolgozik, hogy ez a mostani alkoholizmus elfogadható. A nagy nyomást az énekesnő is elismerte, sőt hozzátette, hogy még honvágya is van a hosszúra nyúlt amerikai turnéja miatt. Akinek ennyi nem lenne elég, hogy teljes mértékben elfogadja valaki alkoholproblémáját, Allen a következőket is nyilatkozta: "A rajongók azt hiszik, hogy ez egy csodálatos élet, pedig végtelenül egyhangú és teljesen felőröli az embert".

Erős mezőnyben is helytállni

A mostanában szexuális hobbijáról elhíresült énekesnőnek nagyon erős mezőnyben kell helyt állnia. Paris Hilton óriási előnyre tett szert a nagy nehezen kiharcolt börtönbüntetésével, Britney Spears egészen elképesztő módon tud megújulni. A hajlevágás után azt hittük itt a vég, erre tessék, simán rátesz még egy lapáttal. Lindsay Lohan pedig már-már hiltoni magasságokban űzi a botránykeltést. Nem elég, hogy a rehabon is folyamatosan piál, de még a klubokat is tönkreteszi. Allennek tehát erős mezőnnyel kell megküzdenie, amihez jó kezdet ugyan, hogy a fél osztály megvolt neki, de a konkurensek kiemelkedő teljesítményeit elnézve ez egyelőre kevés.