Kirstie Alley levetkőzött az Oprah-showban

2006.11.07. 13:36
A színésznő két év alatt 34 kilót adott le közel százkilós versenysúlyából. Az eredményt az Oprah-showban mutatta be először egy szál bikiniben.

Az egykori bombázó, majd egyre jobban elhízott Kirstie Alley először egy éve számolt be fogyókúrájának első sikereiről, most pedig elérte a vágyott végeredményt. A hétfő esti Oprah Showban ezt egy rögtönzött bikinibemutatóval nyomatékosította is.

Vetkőzés a kamerák előtt

Forrás: Oprah.com

Az 55 éves, 173 centiméter magas színésznő természetesen ruhában vonult be a színpadra, ahol tavaly ilyenkor megígérte Winfreynek, hogy egy év múlva nála fogja megmutatni, ha már elérte a bikiniviselésre alkalmas formáját. Alley ezután beváltotta az egy éve tett ígéretét, és ruháját ledobva, egy szál gesztenyebarna bikiniben demonstrálta, milyen az alakja most, 34 kiló fogyás után. Winfrey - aki maga is folyton súlyproblémákkal küzd - láthatóan maga is elérzékenyült az eredmény láttán.

Bombázóként sem merte volna

Alley a showban bevallotta: még 30 évesen - amikor javában jó nőnek számított - sem mert volna nyilvánosan egy szál fürdőruhában megjelenni, mert akkor nem volt megelégedve a testével. "Nagyon gátlásos voltam a testem miatt. Amikor mostanában visszanéztem a régi filmjeimet, rádöbbentem, hogy igazából nagyon szép volt a testem. Akkoriban mégis úgy éreztem, nem vagyok elég csinos".

Többek vagyunk, mint egy jó test

A színésznő úgy fogalmazott, végre elégedett az alakjával: "Mi, nők szinte soha nem érezzük magunkat kellően jól a bőrünkben. Mindig azt hisszük, nem vagyunk elég karcsúak, nem vagyunk elég okosak, vagy nem dolgozunk elég keményen. Pedig épp elég jók vagyunk, és ez nem attól függ, milyen a testünk, nem igaz?" A színésznő mindebből egyetemes igazságokat is levont: "Bármit megváltoztathatunk, legyünk akárhány évesek. Azt remélem, hogy a nők megtanulják, hogyan legyenek elégedettek önmagukkal, és hogyan nézzenek ki úgy, ahogy szeretnének".

Mindenórás terhesnek nézték

Alley 2004 nyarán kezdett fogyókúrázni, mint akkor elmondta, először a lesifotósok róla készült felvételei döbbentették rá, mennyire elhízott az évek folyamán. A végső kegyelemdöfést azonban az adta, amikor valaki mindenórás terhesnek nézte. A közel százkilósra duzzadt színésznő mostanra 34 kilót adott le egy speciális, Usher, J.Lo és Madonna koreográfusai által összeállított táncos edzésprogrammal és diétával. Alley látványos fogyására egy fogyasztószer-gyártó cég is ráugrott, a tánc mellett az ő termékük segítségével adta le utolsó 25 kilóját. A dolog pikantériája, hogy Alley szcientológusként hároméves kokainfüggőségét sikeresen kezelte a szcientológiai technikák alkalmazásával, zabálási kényszerét azonban még ezekkel sem volt képes leküzdeni.